hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA

Experts in Business Education dio Swiss School of Business and Management Otkrijte Naše Programe Visoka Škola za Sigurnost - VSS Geneva Poslovne vještine - Iskustveno učenje Visoka Škola za Sigurnost Naša VIZIJA je postati jedinstvena, inovativna i međunarodna škola za korporativnu i integralnu sigurnost koja nudi vrhunsko istraživanje, praksu i obrazovanje. Swiss Quality Education VSS je dio SSBM Geneva Prijavi Se

Visoka Škola za Sigurnost

VSS VSS se obvezuje na pružanje vrhunskog obrazovanja !

O Nama

Saznajte više o nama

Studijski Programi

Otkrijte naše studijske programe

Naša Povijest

Otkrijte našu povijest

Zašto VSS?

Saznajte zašto smo mi pravi izbor za Vas

Otkrijte Naše Programe

Pozivamo vas da istražite razne obrazovne programe koje nudimo.

Upisi

Za prijavu molimo vas da pripremite dokumente koji će nam pomoći da procijenimo vaše kvalifikacije. Da biste ubrzali postupak upisa, pažljivo provjerite jeste li predali sve potrebne dokumente.

VSS je dio SSBM Geneva koja je globalna, inovativna i jedinstvena škola s studentima iz cijeloga svijeta. Naši programi osmišljeni su u partnerstvu s preko 30 vodećih kompanija. Jamčimo švicarsku kvalitetu obrazovanja.

Naši obrazovni programi pomoći će vam da ostanete konkurentni u današnjem okruženju koje se brzo mijenja.

Brošura Programa

Kontaktirajte Nas

Newsletter

Pronađite Nas

2000
ALUMNI
1900
Povijest Od
20
ZEMALJA

Postani dio SSBM Geneva ! Naši studenti - Naša Raznolikost

Krenite u virtualni obilazak i otkrijte SSBM Geneva kroz ovaj video. Naša raznolikost, predavači i suradnici čine nas jedinstvenima i globalno uspješnima.

Naš Blog

Vidi više
17
svi

Obilježeno 20 godina djelovanja Vijeća veleučilišta i visokih škola RH

Zagreb, 13. svibnja 2022. – Svečana sjednica Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske održana je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu povodom 20 godina djelovanja ovog tijela u hrvatskoj akademskoj zajednici. Na svečanosti je naglašena važnost stručnih studija te...
Vidi više
02
svi

Profesor VSS-a Dario Gauš i studentica diplomskog studija Karolina Stanić sudjelovali su na 16. stručnom skupu Vatrogasaca u Opatiji

U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije te Hrvatske vatrogasne zajednice, održan je 16. stručni skup vatrogasaca koji je okupio gotovo 300 sudionika sustava zaštite od požara iz cijele Hrvatske, ali i iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Litve....
Vidi više
29
tra

DR. SC. DARKO PALAČIĆ POTPISNIK MANIFESTA “ZERO DEATHS AT WORK”

Pojavom pandemije postavljeni su dodatni izazovi na radnome mjestu stoga je, u dugoročnom smislu, važna anticipacija i pravovremena priprema za buduće manje predvidive okolnosti. U tom smislu pokrenut je manifest “Zero deaths at work”, s ciljem prevencije fatalnih nesreća i...
Vidi više

Like Us !

Virtual tour of SSBM Geneva Campus

Nadolazeći događaji
Vidi više

 

Naše Vrijednosti
Programi
Naši Predavači
Alumni

Zašto odabrati VSS?

Cilj VSS-a je pružiti vrhunsko iskustvo učenja koje će izravno utjecati na vaš profesionalni razvoj.
Našim jedinstvenim programima ojačat ćete svoju stratešku viziju, učinkovitost i vodstvo za upravljanje današnjim organizacijama.

Studijski Programi

Vjerujemo da znanje proizlazi iz snažnih veza s liderima u industriji. Zbog toga smo se udružili s nekim od vodećih međunarodnih tvrtki u dizajniranju programa koji su prilagođeni poslovnoj stvarnosti.

Naši Predavači

Naši predavači su vodeći stručnjaci te svjetski poznati i u prosjeku većina njih radi više od 15 godina u raznim međunarodnim tvrtkama. Ova činjenica nam pomaže u cilju pružanja vrhunskog iskustva učenja koje će izravno utjecati na vaš profesionalni razvoj.

Alumni

Stvorili smo angažiranu, i jaku alumni mrežu koja je presudna za naš uspjeh. Naši su alumni globalni i pomoći će vam u poboljšanju vaše karijere kroz različite mogućnosti umrežavanja. Alumni škole broji preko 4,000 studenata !

Stipendiranje

Program stipendiranja pomoći će vam da pretvorite u stvarnost svoj cilj prema međunarodnoj karijeri. Za postizanje ovog cilja nudimo različite mogućnosti stipendiranja.

Otkrijte Naše Programe

Niste sigurni koji je program pravi za vas? Otkrijte različite programe koje VSS nudi.

Newsletter

Primajte Vijesti i događaje


    Visoka Škola za Sigurnost – Jeste li spremni?

    Uloži sigurno u svoju budućnost!

    Newsletter

    Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

    Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.