hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Konferencija SIGURNOST22

Novosti > Konferencija SIGURNOST22

Visoka škola za sigurnost (dio SSBM Geneva) stoga na dan 08. lipnja 2022. godine u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn, organizira specijaliziranu konferenciju SIGURNOST 22, koja će okupiti eminentne eksperte iz šire domene sigurnosti na jednome mjestu.

U cilju razmjene praktičnih iskustava i primjera dobre prakse u različitim aspektima sigurnosnog prostora, istaknuti govornici iz akademske i stručne zajednice, uključujući respektabilan broj predstavnika industrijskih lidera, raspravljat će o važnim aktualnim temama poput sigurnosti Republike Hrvatske, poslovne i kibernetičke sigurnosti u vrijeme pandemije, sigurnosti 5G mreže, suvremenih koncepata zaštite okoliša u prevenciji klimatskih promjena, primjera dobre prakse u prevenciji i sprječavanju požara u ljetnoj sezoni; sigurnosti provedbe velikih građevinskih projekata, itd.

Ovaj je stručni skup namijenjen široj sigurnosnoj zajednici i zainteresiranoj javnosti, uz činjenicu preklapanja područja sigurnosti s ostalim društveno značajnim sferama.

Link za prijavu.