hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Održano gostujuće predavanje studentima druge godine Prijediplomskog studija

Novosti > Održano gostujuće predavanje studentima druge godine Prijediplomskog studija

Studenti druge godine Stručnog prijediplomskog studija sigurnosti su na kolegiju Poslovna sigurnost imali priliku slušati predavanje gospodina Tomislava Lackovića, dipl. ing., djelatnika tvrtke ECCOS inženjering i stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u području sigurnosti. ECCOS Inženjering, jedan od partnera VSS-a, visokotehnološka je tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.


Gospodin Lacković studentima je održao predavanje na temu „Upravljanje sustavom sigurnosti unutar tvrtke“. Studenti su imali priliku čuti više informacija o obavezama voditelja sigurnosti jedne tvrtke kroz različite vrste ugroza kao što su fizički napadi, kibernetički napadi, unutarnje i vanjske pronevjere te provođenje odgovarajućeg osiguranja rada djelatnika tvrtke i imovine na siguran način te zaštita istih od utjecaja viših sila.


Veleučilište studija sigurnosti stavlja naglasak na praktičnu primjenu teorijskog znanja te od prvih godina studija nastoji pripremiti studente za tržište rada. Studijski programi VSS-a su kompatibilni s profesionalnim životom studenata, a sadržaji programa pokrivaju širok spektar tema vezanih uz različita područja sigurnosti i zaštite.


Studenti će na trećoj godini Prijediplomskog studija moći odabrati između dva smjera specijalizacije, a nadamo se da će im u odabiru pomoći i različita gostujuća predavanja i događaji na kojima se povezuju s različitim stručnjacima iz industrije.
Više o studiju i programima možete pronaći na linku: https://www.vss.hr/strucni-prijediplomski-studij-sigurnosti/?utm_source=index&utm_medium=cpc&utm_campaign=applynow22