hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI S MINISTARSTVOM UNUTARNJIH POSLOVA

Novosti > POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI S MINISTARSTVOM UNUTARNJIH POSLOVA

Veleučilište studija sigurnosti (dio SSBM Geneva) potpisalo je sporazum o suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, a nositelj aktivnosti u ime Ministarstva unutarnjih poslova je Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“.

Cilj suradnje je znanstveno-stručna potpora u podizanju kvalitete nastavnog rada i znanstvenog istraživanja, a suradnja će se odvijati razmjenom stručnih i znanstvenih informacija, organizacijom i realizacijom stručnih projekata, konferencija i drugih znanstveno-stručnih skupova te predavanja o temama od zajedničkog interesa.

dr. sc. Luka Leško, DBA (dekan VSS-a)

Ovim sporazumom, studentima i nastavnicima Veleučilišta studija sigurnosti omogućeno je korištenje fonda Knjižnično-informacijskog centra Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“, koji raspolaže brojnom stručnom i znanstvenom literaturom u području javne sigurnosti i kriminalistike.

Potpisivanjem ovog sporazuma ostvaren je temelj za postizanje viših standarda kvalitete u prijenosu znanja studentima obiju institucija.

Ispred Ministarstva unutarnjih poslova sporazum je potpisao dr.sc. Davor Božinović, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova, a ispred Veleučilišta studija sigurnosti dekan dr. sc. Luka Leško, DBA, koji je tom prilikom po pitanju operacionalizacije suradnje razmijenio promišljanja s načelnikom Policijske akademije Josipom Ćelićem.

Josip Ćelić (načelnik Policijske akademije) i dr. sc. Luka Leško, DBA (dekan VSS-a)