hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Poziv na Dan karijera 04.02.2023.

Novosti > Poziv na Dan karijera 04.02.2023.

Visoka škola za sigurnost institucija je škola koja već desetljećima obrazuje stručnjake iz šireg područja sigurnosti. Od 2021. godine dio je Swiss School of Business and Management, prestižne švicarske škole sa studentima širom svijeta. Našim studentima jamčimo personalizirani pristup, švicarsku kvalitetu obrazovanja i izvrsnost, kao i eminentne predavače s bogatim akademskim i praktičnim iskustvom. Odnedavno se nalazimo na novom i moderno uređenom kampusu u Zagrebu, na adresi Veslačka 2a, Zagreb.

Visoka škola za sigurnost organizirat će Dan karijera u subotu, 4.2.2023. u terminu 10-15 sati u prostorijama kampusa (Veslačka 2A, Zagreb), a zainteresiranima će se pobliže predstaviti mogućnosti zaposlenja u različitim tvrtkama.

Na Danu karijera izlagat će predstavnici tvrtki Span, Spegra, Eccos, Marsh McLennan, Securitas, Croatia Osiguranje, Abeceda zaštite, Orsus grupa, Anparo te Victor Energy.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da ulože sigurno u svoju budućnosti te nam se pridruže na Danu karijera. S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo sve zainteresirane da se prijave.

Prijavi se OVDJE.