hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

SKLOPLJEN SPORAZUM S ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK

Novosti > SKLOPLJEN SPORAZUM S ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK
SKLOPLJEN SPORAZUM S ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK

Jedan od temeljnih stupova poslovanja Visoke škole za sigurnost (dio SSBM Geneva) jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u smislu međuinstitucijske razmjene ekspertize odnosno edukacije stručnjaka u širokom spektru srodnih djelatnosti. U tu svrhu, veliko nam je zadovoljstvo izvijestiti da je sklopljen sporazum o suradnji s Erste & Steiermärkische bank d.d.

Današnja Erste & Steiermarkische Bank d.d. potječe od nekadašnjih jakih regionalnih banaka – Riječke banke te Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke, a pod tim imenom posluje od 1. kolovoza 2003. Danas je to moderna banka koja prema veličini aktive zauzima treće mjesto na tržištu te je dio međunarodnog Erste Groupa, jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Iz godine u godinu postiže kvalitetne financijske rezultate, kontinuirano ulažući u digitalni razvoj, što omogućava inovativnost i kreativnost u pristupu klijentima.

Uz činjenicu da je pojam sigurnosti u kontinuiranome razvoju te da VSS sigurnosti pristupa sveobuhvatno, suradnja VSS-a i Erste & Steiermärkische bank d.d. zamišljena je u nekoliko pravaca, a u svrhu temeljnog cilja kvalitete studija odnosno proširenja mogućnosti za naše studente. Erste & Steiermärkische bank d.d. će pružiti stručnu podršku u pogledu potrebe definiranja novih nastavnih programa ili izmjene postojećih, u svrhu dostizanja kompetencija sukladno potrebama tržišta, a posebno u segmentu korporativne sigurnosti i sigurnosti informacijskih sustava. Ovim se partnerstvom proširila baza renomiranih partnera koji će moći ponuditi kvalitetnu terensku nastavu odnosno stručnu praksu. Predstavnici Erste & Steiermärkische bank d.d. tima, kao gostujući predavači, sudjelovat će i u nastavi određenih predmeta na VSS-u, što je svakako dodana praktična vrijednost.