hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

SSBM Geneva i Visoka škola za sigurnost (VSS) zajednički su organizirali i uspješno završili konferenciju IBIS 2021

Novosti > SSBM Geneva i Visoka škola za sigurnost (VSS) zajednički su organizirali i uspješno završili konferenciju IBIS 2021
SSBM Geneva i Visoka škola za sigurnost  (VSS) zajednički su organizirali i uspješno završili konferenciju IBIS 2021

International Conference on Business and Integral Security (IBIS) 2021. održana je u online formatu 25. studenoga 2021. Cilj konferencije bio je formirati mjesto susreta za ljude iz menadžmenta i sigurnosti kako bi se raspravljalo o temeljnim i inovativnim pitanjima vezanim uz različite poslovne aspekte općenito.

IBIS 2021 potaknuo je razmjenu znanja i iskustava svih aktivnih sudionika.

Prije svega želimo se zahvaliti svim našim uvaženim gostima na velikom doprinosu u uspjehu prve IBIS 2021 konferencije. Naši predavači, panelisti i studenti uvelike su pridonijeli svojim pronicljivim izlaganjima, raspravama i povratnim informacijama. Aktivno sudjelovanje svih sudionika bilo je visoko cijenjeno jer je potaknulo razmjenu znanja i iskustava između svih sudionika na konferenciji. Štoviše, pozitivan i entuzijastičan stav i atmosfera potaknuli su konstruktivne povratne informacije, što je rezultiralo pronicljivom i vrlo raznolikom konferencijom s predavačima, studentima i svim ostalim sudionicima iz različitih dijelova svijeta.

Drago nam je što se na konferenciju prijavio tako veliki broj sudionika i veselimo se organizaciji sljedeće konferencije u ovako velikom broju.