hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI (DIO SSBM GENEVA) – ISKORISTI POPUST NA RANE UPISE!

Novosti > VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI (DIO SSBM GENEVA) – ISKORISTI POPUST NA RANE UPISE!

Od rujna na Veleučilištu studija sigurnosti u Zagrebu (VSS, bivša Visoka škola za sigurnost) kreće nova studijska generacija na Prijediplomskom stručnom studiju sigurnosti i Specijalističkom diplomskom stručnom studiju sigurnosti.

Veleučilište studija sigurnosti gaji višedesetljetnu tradiciju u obrazovanju sigurnosnih stručnjaka, a 2021. godine postalo je dijelom grupacije Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva), prestižne švicarske škole sa studentima iz preko 130 država svijeta koja je u Washingtonu primila jednu od najprestižnijih međunarodnih akreditacija poslovnih škola (ACBSP).

Geopolitičke turbulencije ili primjerice prelijevanje kriminala u kibernetički prostor, svakodnevno opravdavaju važnost razvoja studija sigurnosti, a Veleučilište studija sigurnosti pozicionira se kao centralno mjesto za stjecanje znanja o sveobuhvatnom i promjenjivom području sigurnosti. Želite si osigurati sigurnu budućnost, temeljenu na ESG standardima te švicarskim standardima obrazovne izvrsnosti? Želite stjecati znanja od vrhunskih predavača i to na novouređenom Kampusu, jednom od najmodernijih u Hrvatskoj? Postanite dio ekosustava VSS-a, koji snažnom sponom s industrijom može pomoći i u ostvarenju Vaše profesionalne karijere kroz suradnju s renomiranim tvrtkama poput Deloitte, Marsh McLennan, Securitas Hrvatska, Eccos inženjering, Strabag, Spegra, GP Krk, Portus et Navem, Dekra Croatia, Ekonerg itd.

Prijediplomski stručni studij sigurnosti je trogodišnji studij (180 ECTS bodova), što je prva razina bolonjskog visokog obrazovanja, kojim se stječe stručni naziv: „prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka sigurnosti i zaštite,s kraticom bacc. ing. sec.“, uz naznaku smjera studija (zaštita na radu ili zaštita od požara).

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti je dvogodišnji studij (120 ECTS bodova), što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja, kojim se stječe stručni naziv: “magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite,s kraticom mag. ing. sec.“, uz naznaku smjera studija (zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša ili zaštita osoba i imovine).

Rane prijave, tijekom kojih ostvarujete pravo na 10% dodatnog popusta na školarinu, zaprimamo od 16. veljače do 31. ožujka 2023. godine.

Politika popusta na školarinu dostupna je na web stranici Veleučilišta studija sigurnosti, a tekst natječaja s uvjetima za upis i ostalim detaljima na poveznici.

Kako se prijaviti?

Prijavu možete izvršiti na web stranici OVDJE ili se javiti na e-mail info@vss.hr. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na +385 (1) 4668 819.