hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI I CEMEX HRVATSKA SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Novosti > VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI I CEMEX HRVATSKA SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Sa zadovoljstvom objavljujemo kako je Veleučilište studija sigurnosti sklopilo sporazum o suradnji s tvrtkom Cemex Hrvatska s ciljem približavanja obrazovnih programa poslovnoj zajednici.

Cemex Hrvatska najveći je hrvatski proizvođač prvoklasnog cementa i značajan sudionik na tržištu s jakim pozitivnim utjecajem na domaće gospodarstvo, snažno opredijeljen poslovanju na načelima održivog razvoja i poštivanja etičkih načela što podrazumijeva odgovorno upravljanje zaštitom okoliša, zdravljem i sigurnošću zaposlenika te odgovoran odnos prema društvenoj zajednici. Lider je u proizvodnji građevinskih materijala i pruža visokokvalitetne proizvode i pouzdane usluge kupcima i zajednicama u kojima su prisutni.

Tvrtka proizvodi i posluje kroz tri tvornice cementa, šest betonara, kamenolom agregata te 11 kopnenih distributivnih centara i tri pomorska terminala, s kojima je prisutna u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Cemex-ovi pogoni za proizvodnju cementa u Hrvatskoj imaju dugu tradiciju; prva tvornica na području Dalmacije započela je s radom još davne 1861. godine.

Zahvaljujući kontinuiranom napretku i ulaganjima, tvrtka se može pohvaliti brojnim certifikatima sustava upravljanja ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 39001, ISO 45001 i ISO 50001, a kao dodatno priznanje za dosadašnja postignuća su i dobivene nagrade poput Zlatne kune, Zlatnog ključa, Dodira Dobrote i brojnih drugih.

Jedan od temeljnih stupova poslovanja VSS-a jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u vidu razmjene ekspertize u širokom spektru srodnih djelatnosti.