hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI I ING-ATEST D.O.O. SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Novosti > VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI I ING-ATEST D.O.O. SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti kako je Veleučilište studija sigurnosti sklopilo sporazum o suradnji s ING – ATEST d.o.o. u svrhu približavanja obrazovnih programa poslovnoj zajednici.

ING-ATEST d.o.o. iz Splita specijalizirana je tvrtka za poslove zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša osnovana 1996. te posjeduje sva potrebna ovlaštenja za obavljanje poslova iz registriranih djelatnosti.

Jedna je od najvećih globalnih tvrtki iz područja certifikacije i tehničke inspekcije, čiju je kvalitetu prepoznao njemački TÜV Nord Group, koji u području tehničke inspekcije, certifikacije sustava i mnogim drugim inspekcijskim poslovima zapošljava oko 15.000 visokoobrazovanih djelatnika, u više od 80 zemalja, sa 120 međunarodnih akreditacija i normi.

Tvrtka je 2002. godine uvela sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015, a 2016. sustav upravljanja okolišom EN ISO 14001:2015.

ING-ATEST d.o.o. Split posjeduje akreditaciju za ispitivanje emisije onečiščujućih tvari u zrak iz nepokretnih izvora i akreditaciju za akustička mjerenja (buka, zvučne izolacije). U skladu s navedenim akreditacijama posjeduju laboratorije koji su u potpunosti tehnički opremljeni prema zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17025:2007, a koji se nalaze na tri lokacije.

Jedan od temeljnih stupova poslovanja VSS-a jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u vidu razmjene ekspertize u širokom spektru srodnih djelatnosti.