hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST SKLOPILA SPORAZUM O SURADNJI S GP KRK

Novosti > VISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST SKLOPILA SPORAZUM O SURADNJI S GP KRK
VISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST SKLOPILA SPORAZUM O SURADNJI S GP KRK

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti kako je Visoka škola za sigurnost (dio SSBM Geneva), u cilju približavanja obrazovnih programa poslovnoj zajednici, sklopila sporazum o suradnji s GP KRK.

GP KRK renomirana je građevinska tvrtka s višedesetljetnom tradicijom kvalitete u području najodgovornijih građevinskih projekata. Gotovo da nema nove ili rekonstruirane ceste u krugu od stotinjak kilometara oko Rijeke koja nije djelo graditelja GP KRK. Tu su i nebrojeni kilometri vodovoda, kanalizacija, plinovoda, pročistači, pumpne stanice, luke i pristaništa.

U polju visokogradnje svakako se ističu izgradnja proizvodnog pogona Jadran galenskog laboratorija, Astronomskog centra, nogometnog kampa i stadiona HNK Rijeka Rujevica, bazenskog kompleksa Kantrida itd.

Tijekom svog dugogodišnjeg rada, GP KRK mnogo je puta bio laureat, osvojivši nagradu Kolos za poseban doprinos razvoju struke, poticanju investicija te poticanju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti, zatim dvije nagrade Zlatne kune za najuspješnije trgovačko društvo u županiji i druge.

Njihov projekt arhitektonskog biroa 3LHD dobio je najvažniju svjetsku nagradu za arhitekte mlađe od 45 godina, dok je Most branitelja uvršten u Phaidonov atlas 1 000 najznačajnijih građevina suvremene svjetske arhitekture.

Jedan od temeljnih stupova poslovanja VSS-a jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u smislu međuinstitucijske razmjene ekspertize odnosno edukacije stručnjaka u širokom spektru srodnih djelatnosti.