hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VSS I EKONERG SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Novosti > VSS I EKONERG SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI
VSS I EKONERG SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Jedan od glavnih ciljeva poslovanja Visoke škole za sigurnost (dio SSBM Geneva) jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u smislu međuinstitucijske razmjene ekspertize odnosno edukacije stručnjaka u širokom spektru srodnih djelatnosti. U tu svrhu izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti kako je Visoka škola za sigurnost sklopila sporazum o suradnji s Ekonerg-om.

EKONERG je vodeće hrvatsko konzalting društvo u području energetike i zaštite okoliša, koje djeluje više od 50 godina. Njihove usluge usmjerene su području energetike (uključujući nuklearnu energetiku) i zaštite okoliša u svim mijenama životnog vijeka elektroenergetskih objekata, industrijskih energana i kotlovnica, energetski intenzivnih industrijskih procesa te drugih energetskih, industrijskih i komunalnih uređaja i sustava.

Suradnja VSS-a i Ekonerg-a zamišljena je u nekoliko pravaca, a u svrhu temeljnog cilja kvalitete studija odnosno proširenja mogućnosti za naše studente. Ekonerg će pružiti stručne savjete u pogledu potrebe definiranja novih nastavnih programa ili izmjene postojećih, u svrhu dostizanja kompetencija sukladno potrebama tržišta. Također, ovim se partnerstvom proširila baza renomiranih partnera koji će moći ponuditi kvalitetnu terensku nastavu odnosno stručnu praksu. Predstavnici Ekonerg tima, kao gostujući predavači, sudjelovat će i u nastavi određenih predmeta na VSS-u, što je svakako važna dodana vrijednost.