hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Zašto upisati Visoku školu za sigurnost (VSS)?

Naš Blog > Zašto upisati Visoku školu za sigurnost (VSS)?
Zašto upisati Visoku školu za sigurnost (VSS)?

Sve je više svijesti i radnih mjesta u sektoru sigurnosti, bilo da se radi o zaštiti okoliša, zaštiti od požara, zaštiti na radu ili pak zaštiti osoba i imovine. Sigurnost postaje dijelom brenda institucije, kao one koja svojim odgovornim stavom i kontinuiranim naporima osigurava zdrave i poštene uvjete rada svojim zaposlenicima, ali i odaje tu sliku klijentima. Svi ovi faktori utječu na reputaciju institucije te pozitivno djeluju na privlačenje nove radne snage, pa tako i razvoj odanosti one postojeće. Također, današnjim je primjerice ekološki osviještenim kupcima bitno da tvrtka stoji iza određenih vrijednosti, kao što je promicanje energetske učinkovitosti ili zelenih politika.

Garancija švicarske kvalitete obrazovanja

Garancija švicarske kvalitete obrazovanja u kombinaciji s dugogodišnjom tradicijom djelovanja ove škole na hrvatskim prostorima formula je za uspjeh. Kroz suradnju s privatnim sektorom obrazovanje nije ograničeno isključivo akademskim okvirom, već se studentima pruža uvid iz prve ruke u rad unutar struke i pruža bolja podloga za buduće zaposlenje. Visoka škola za sigurnost također nudi različite suradnje s industrijskim liderima kompatibilnih područja, što pruža dodatne mogućnosti za studente. Profesori koji predaju ostvareni su ljudi širokog spektra djelovanja te prepoznati međunarodni stručnjaci s velikim profesionalnim iskustvom. 

Pružanje internacionalnog iskustva studiranja i visoka vrijednost za novac

Kroz različite modele stipendiranja potiče se izvrsnost i nagrađuje trud svakog studenta, a kroz pružanje mogućnosti odabira modela prisustvovanja nastavi (uživo ili online) omogućuje se lakše kombiniranje studijskih aktivnosti s drugim obavezama. Obrazovanje koje nikako nije samo sebi svrha, već gradi vještine potrebne na tržištu rada i za napredovanje unutar branše – i sami podatak da 95% studenata bez poteškoća pronalazi posao odmah nakon završetka studija garancija je visokih standarda i primjenjive akademske izvrsnosti. Pružanje internacionalnog iskustva studiranja i visoka vrijednost za novac ciljevi su kojima težimo, te kontinuirano radimo na kreiranju vrhunskog obrazovnog sadržaja prilagođenog studentima koje prati zahtjeve vremena u kojemu živimo.