Veleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
Veleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

KONFERENCIJA: Sigurnost 24

1 listopada @ 8:30 am - 2:00 pm UTC+0
Loading Događaji
SIGURNOST 24

Svjedoci smo svakodnevnih promjena u integriranom području sigurnosti, gdje se sigurnosne potrebe neprestano razvijaju i postaju sve složenije.

Veleučilište studija sigurnosti (dio SSBM Geneva), organizira specijaliziranu konferenciju SIGURNOST 24, koja će se održati 1. listopada 2024. godine u zagrebačkom hotelu The Westin. Na ovom će događaju biti okupljeni eminentni stručnjaci iz raznih područja sigurnosti.

Cilj konferencije je razmjena praktičnih iskustava i primjera dobre prakse u različitim aspektima sigurnosnog prostora. Istaknuti govornici iz akademske i stručne zajednice, uključujući mnoge predstavnike industrijskih lidera, raspravljat će o važnim aktualnim temama poput međunarodne sigurnosti, sigurnosti Republike Hrvatske, poslovne i kibernetičke sigurnosti te sigurnosti umjetne inteligencije (AI). Poseban naglasak bit će stavljen na izazove i prilike koje donosi implementacija umjetne inteligencije u sigurnosne sustave, kao i na etičke aspekte i regulaciju AI tehnologija.

Ovaj stručni skup namijenjen je široj sigurnosnoj zajednici i zainteresiranoj javnosti, naglašavajući povezanost sigurnosnih pitanja s drugim društveno važnim sferama.

 

Cijena: 100 EUR

Detalji

Datum:
1 listopada
Vrijeme:
8:30 am - 2:00 pm UTC+0
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:

SEE OUR EVENTS
VSS EVENTS
Join now any of our upcoming events !

Click to see more

VIDI SVE NAŠE DOGAĐAJE
VSS DOGAĐAJI
Pridružite se sada bilo kojem od naših nadolazećih događaja !

Kliknite da biste vidjeli više