hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Iskustva studenata

Iskustva Studenata

Naš je ključni prioritet kontinuirano poboljšavati iskustvo studenta na VSS-u. Trudimo se pružiti našim studentima visokokvalitetno iskustvo i obogatiti ih novim znanjima i vještinama koje će doprinijeti njihovom profesionalnom razvoju i unaprijediti karijeru.

Izuzetno cijenimo povratne informacije studenata i uvijek ih nastojimo potaknuti da podijele svoje osobno iskustvo s nama.

U nastavku ćete pronaći što naši studenti imaju za reći o svom iskustvu na VSS-u:

Neka od iskustava naših studenata

Iskustva Studenata

Prvenstveno, VSS odlikuje stručan i kvalitetan kadar. Profesori se trude  prenijeti znanje i iskustvo kako bi nam stvorili što realniju percepciju budućnosti koja nas čeka. Uz navedeno, želim naglasiti kako se pridaje velika važnost studentima od strane profesora, utoliko što smo slobodni kontaktirati profesore i van radnog vremena, te se profesori prilagođavaju potrebama studenata. Za VSS nije presudno koju ste školu završili jer se sa svim predmetima kreće iz početka, odnosno plan i program su prilagođeni svima. Nadam se da će i mlađi i oni malo stariji odabrati ovaj fakultet, jer napredak u ovakvom kolektivu je neupitan.

Ivana
Ivana S.
Meet the Sea

Nikada nije kasno za pravu stvar, a studiranje na studiju VSS je sigurno jedna od pravih stvari. Tu ćete pronaći mnoštvo zanimljivih tema, zanimljivih predavača, mogućnost ponovnom pristupu predavanja putem snimki, jednostavna organizacija, odlična podrška i još puno toga….Ulaganje u obrazovanje = ulaganje u sebe = najbolje ulaganje.

Dragutin I.
Kaufland Hrvatska

Jako sam zadovoljan predavanjima, mogu ih jednostavno ukomponirati u poslovni i obiteljski život. Pohvale predavačima.

ANTE S.
Croatia Airlines

Školovanje na VSS-u je odlična prilika za osobni razvoj, ali i za razvoj sredine u kojoj radim zbog stečenih vrlo korisnih znanja koje mogu implementirati u svoj rad i djelovanje. Način na koji je organizirana nastava, kvaliteta rada predavača i sadržaj predmeta je na visokoj razini, stoga je praćenje predavanja i školovanje na VSS – u vrlo zanimljivo i u skladu s potrebama studenata.

Stjepan K.
JVP Velika Gorica, vatrogasac

Predivno iskustvo sa odlličnim i stručnim profesorima te odličnim predavanjima, preporučio bih svima.

SINIŠA M.
VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O. SPLIT

Istakla bih kvalitetu i poticajnu atmosferu, zaista dobijemo širok spektar znanja unutar stručnog studija. Svima koji žele upisati neki od smjerova studiranja na VSS-u preporučujem prije svega da budu strpljivi i uporni, da kontinuirano uče i obavljaju akademske obaveze jer zaista studij nije prezahtjevan te će uz malo truda može se postići studiranje uz posao. Odnos studenata i svih profesora je odlična što se tiče moje strane, uvijek su od pomoći i ne treba se bojati pitati ukoliko nije nešto jasno vezano za novo gradivo.

Kristina B.P.
ZAŠTITA-INSPEKT d.o.o.

Kao službeniku Ujedinjenih naroda dužnost mi je kontinuirano raditi na profesionalnom usavršavanju kako bi naši klijenti dobili uslugu visoke kvalitete. Na VSS-u studiram na diplomskom stručnom studiju sigurnosti, te na sljedećoj godini studija planiram odabrati usmjerenje iz katedre Zaštita osoba i imovine. Kvalitetna online platforma za studij s mogućnošću lakog povezivanja sa kolegama studentima, organiziranost, te zanimljivi materijali uz predavače s bogatim iskustvom samo su neki od razloga zašto bih svakako preporučio studiranje na VSS-u.

Marin R.
Ujedinjeni narodi (UN)

Način predavanja i organizacija istih svakako doprinose kvaliteti same VSS. Pristupačnost VSS team-a u bilo koje vrijeme, zaista olakšavaju komunikaciju i pravovremene informacije. Dostupnost materijala i snimki predavanja su olakotna okolnost i dobrodošle za studente koji studiraju uz redovan posao.

Antonija J.
Područni voditelj/Area menager; Konzum

Školovanje na VSS-u je organizirano na način da studenti koji su u radnom odnosu mogu uredno pohađati nastavu s obzirom da je vrijeme predavanja, terenska nastava, ispiti uvijek u vrijeme van radnog vremena kao što je konkretno u mom slučaju, uredno sam mogla biti prisutna na svim predavanjima, terenskoj nastavi i ispitima. Sve u svemu sretna sam što sam upisala upravo ovaj studij jer je u potpunosti prilagođen ljudima koji su u radnom odnosu.

Ivana P.
Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske

Školovanje na VSS-u mi pruža izvrsnu mogućnost paralelnog studiranja i obavljanja svih mojih poslovnih obaveza. Snimke samih predavanja koju su dostupne dan nakon predavanja mi omogućuju da sam stalno u toku s nastavnim programom jer zbog poslovnih obaveza to ne mogu biti svaki dan. Profesori i škola izlaze studentima maksimalno u susret i poštuju naše vanškolske poslovne obaveze da bi imali što bolje krajnje rezultate.

Filip P.
Croatiainspect d.o.o.