hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Istraživanje

Našim istraživanjem želimo utjecati na strategije i prakse upravljanja diljem svijeta putem svojih istraživačkih rezultata i izravnog sudjelovanja u industriji.

Istraživanje

VSS ima za cilj proizvesti praktično relevantna istraživanja vođena teorijom koja se bave suvremenim organizacijskim i upravljačkim izazovima s kojima se suočavaju tvrtke, javne organizacije, regulatorna tijela i kreatori politike.

VSS zajedno s SSBM Geneva izdaje časopis  Global journal of Business and Integral Security – GBIS.

Istraživanje @ VSS

VSS ima za cilj proizvesti praktično relevantna istraživanja vođena teorijom koja se bave suvremenim organizacijskim izazovima vezanim uz sigurnost s kojima se suočavaju tvrtke, javne organizacije, regulatorna tijela i kreatori politike.

Saznaj više

Područja istraživanja

U suradnji s industrijskim partnerima, vodećim svjetskim partnerima, malim i srednjim poduzećima i donositeljima politika diljem svijeta rješavamo ključne izazove modernog poslovanja.

Saznaj više

Global journal of Business and Integral Security - GBIS

Global journal of Business and Integral Security – GBIS (ISSN 2673-9682 Print, ISSN 2673-9690 Online) je međunarodni, časopis s duplom recenzijom koji objavljuje Swiss School of Busines and Management Geneva (SSBM Geneva) .

GBIS nastoji objavljivati vrhunska istraživanja na teme usmjerene na poslovno upravljanje i integralnu sigurnost. GBIS objavljuje članke multidisciplinarne i interdisciplinarne prirode, kao i empirijska istraživanja iz tradicionalnih disciplina i upravljačkih funkcija. Uz doprinose iz cijelog svijeta, časopis uključuje članke iz cijelog niza poslovnih, upravljačkih i integralnih sigurnosnih disciplina.

Saznaj više