hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Unaprijedite svoje menadžerske vještine s Mini MBA programom Menadžerske kompetencije u području sigurnosti

U dinamičnom svijetu poslovanja, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje postali su imperativ za sve ambiciozne profesionalce. S ciljem pružanja vrhunskog obrazovanja i specijaliziranih znanja, Veleučilište Studija Sigurnosti s ponosom predstavlja svoj Mini MBA program Menadžerske kompetencije u području sigurnosti, osmišljen kako bi vam pružio specijalizirana znanja i vještine potrebne za uspješno vođenje.

Zašto odabrati Mini MBA Program Menadžerske kompetencije u području sigurnosti?
mini mba zagreb

Ovaj program je kreiran za sve one koji žele unaprijediti svoje menadžerske sposobnosti i steći dubinsko razumijevanje specifičnih izazova u području sigurnosti. Kroz kombinaciju teorijskog znanja i praktičnih vještina, polaznici će biti spremni preuzeti vodeće uloge i efikasno rješavati krizne situacije.

Program se fokusira na praktične aspekte menadžmenta u području sigurnosti, omogućujući vam da odmah primijenite naučeno u svom radnom okruženju. Naučit ćete kako efikasno upravljati timovima, planirati i implementirati sigurnosne strategije te donositi informirane odluke u kriznim situacijama.

Naši predavači su vodeći stručnjaci iz industrije sigurnosti s bogatim iskustvom i znanjem. Njihova stručnost i praktično iskustvo osiguravaju da ćete dobiti vrhunsko obrazovanje koje je usklađeno s najnovijim trendovima i praksama u industriji.

Kako se prijaviti?

Prijavu možete izvršiti na web stranici OVDJE ili se javiti na e-mail info@vss.hr. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na +385 (1) 4668 819.

Iskoristite priliku za kvalitetno obrazovanje i osigurajte svoju budućnost u području sigurnosti!