Veleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
APPLY NOW
Veleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
APPLY NOW

Poruka dekana

Uvažene studentice, studenti, suradnici, partneri i prijatelji Veleučilišta studija sigurnosti,

 

Izbor studija jedna je od važnijih životnih odluka, koja usmjerava budući profesionalni i privatni razvoj osobe. Veleučilište studija sigurnosti (VSS), kao akreditirana visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj s preko četiri tisuće alumni studenata, gaji višedesetljetnu tradiciju obrazovanja sigurnosnih stručnjaka. Udio diplomiranih studenata iz sfere oružanih snaga, policije ili primjerice vatrogastva, dokazuje da je riječ o instituciji koja obrazuje kadar od značajnog državnog interesa.

Veleučilište studija sigurnosti danas je dio grupacije Swiss School of Business and Management Geneva, prestižne institucije koja okuplja studente iz preko 130 zemalja svijeta, svrstana je među 10 najboljih europskih poslovnih škola koje izvode online MBA studije te u Washingtonu primila jednu od najprestižnijih međunarodnih akreditacija poslovnih škola (ACBSP).

Po uzoru na švicarske standarde obrazovne izvrsnosti, studijski programi, kurikuli i način djelovanja VSS-a osmišljeni su u suradnji s renomiranim akademskim i industrijskim partnerima, a personaliziranim pristupom dokazujemo kako su upravo studenti temelj naše zajednice. Vrstan Gospodarski savjet VSS-a važna je spona Veleučilišta s vrhunskim svjetskim sveučilištima i industrijskim liderima, a sve u svrhu izgradnje međunarodnoga centra izvrsnosti u obrazovanju sigurnosnih stručnjaka odnosno pripreme studenata za kvalitetnu poslovnu karijeru.

Globalna sigurnosna praksa svjedoči mnogim diversifikacijama, a pojam sigurnosti u kontinuiranome je razvoju. Naši renomirani predavači stoga prenose bogato znanstveno-praktično iskustvo, a na promjene iz vanjskog okruženja odgovaraju pravovremenom tehnologijsko-didaktičkom prilagodbom u novouređenom kampusu (koristeći sustav za upravljanje učenjem koji su izabrali Harvard i MIT), sve u cilju nesmetanog poučavanja naših studenata odnosno adaptacije nastavne građe sukladno potrebama tržišta.

Shodno navedenom, a na temelju ESG standarda za osiguranje kvalitete, na Veleučilištu studija sigurnosti uvijek ćemo nastojati anticipirati i prepoznati trendove razvoja struke te inovativnim pristupom pripremati buduće eksperte u veoma dinamičnom integralnom polju sigurnosti, proširenjem horizonta u domenama upravljanja rizicima, poslovne sigurnosti, kibernetičke sigurnosti, business (counter)intelligencea i sl.

 

S osobitim štovanjem,

 

dr.sc. Luka Leško, DBA

Dekan Veleučilišta studija sigurnosti (dio grupacije SSBM Geneva)

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.