hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA

Poruka direktora

Uvažene studentice, studenti, suradnici, partneri i prijatelji Visoke Škole za Sigurnost,

Izbor studija jedna je od važnijih životnih odluka, koja usmjerava budući profesionalni i privatni razvoj osobe. Visoka Škola za Sigurnost (VSS), kao akreditirana visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj s preko 4 000 alumni studenata, gaji višedesetljetno iskustvo u obrazovanju inženjera sigurnosti. Visoka Škola za Sigurnost danas je dio Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM), prestižne institucije koja okuplja studente iz preko 90 zemalja svijeta, a svrstana je među 10 najboljih europskih poslovnih škola koje izvode online MBA studije.

Po uzoru na švicarske standarde obrazovne izvrsnosti, programi, kurikuli i način djelovanja VSS-a osmišljeni su u suradnji s renomiranim akademskim i industrijskim partnerima, a personaliziranim pristupom dokazujemo kako su upravo studenti temelj naše zajednice. Vrstan Savjetodavni odbor VSS-a važna je spona Škole s vrhunskim svjetskim sveučilištima i industrijskim liderima, a sve u svrhu osiguranja kvalitete studija odnosno pripreme naših studenata za kvalitetnu poslovnu karijeru.

Visoka Škola za Sigurnost izvodi preddiplomski stručni studij sigurnosti, specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti, stručna usavršavanja i osposobljavanja, kao i različite obrazovne programe u suradnji s SSBM Geneva.

Sigurnosna praksa svjedoči mnogim promjenama i diversifikacijama, a pojam sigurnosti u kontinuiranome je razvoju. Naši predavači stoga prenose bogato znanstveno-praktično iskustvo, a na promjene iz vanjskog okruženja odgovaraju pravovremenom tehnologijsko-didaktičkom prilagodbom u moderno uređenom kampusu, sve u cilju nesmetanog poučavanja naših studenata odnosno adaptacije nastavne građe sukladno potrebama tržišta.

Shodno navedenom, u Visokoj Školi za Sigurnost u sklopu SSBM Geneva uvijek ćemo nastojati anticipirati i prepoznati trendove razvoja struke te inovativnim pristupom pripremati buduće eksperte u veoma dinamičnom integralnom polju sigurnosti.

S osobitim štovanjem,

dr. sc. Luka Leško
Direktor Visoke škole za sigurnost (dio SSBM Geneva)

 

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.