hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVA

Katedra za opće predmete

U okviru Katedre za opće predmete studenti svladavaju znanja iz temeljnih kolegija, kao preduvjet za razumijevanje i kritičko promišljanje tematike specijaliziranih stručnih predmeta tijekom nastavka studija.

Specifični kolegiji ove katedre na preddiplomskom stručnom studiju sigurnosti su: Engleski jezik, Informatika, Matematika, Organizacijsko ponašanje, Tehnička mehanika, Sustavi upravljanja kvalitetom.

Specifični kolegiji ove katedre na specijalističkom diplomskom stručnom studiju sigurnosti su: Upravni postupak, Normativi i osiguranje kvalitete, Normizacija, akreditacija i certifikacija, Business Intelligence.

 

Predstojnik katedre:

dr. sc. Mario Silić

Dr.sc. Mario Silić je magistrirao računalne znanosti na Sveučilištu Lyon I u Francuskoj 1999., a poslijediplomski studij Računalne mreže i telekomunikacije 2001. na istom sveučilištu. Doktorirao je 2015. godine. na Sveučilištu St Gallen, Švicarska. Njegova istraživačka motivacija usredotočena je na područja informacijske sigurnosti, softvera otvorenog koda i mobilnih uređaja. Ima više od 20 godina radnog iskustva na raznim višim rukovodećim pozicijama. Radio je za nekoliko međunarodnih korporacija poput Epson-a, Hewlett Packard, Western Union, itd.

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.