hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA

Naši Partneri

Naši Partneri

Naši Partneri

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu Limited, koja se obično naziva Deloitte, multinacionalna je mreža profesionalnih usluga. Deloitte je jedna od najvećih kompanija u svijetu i čini “Big 4” – najveća mreža profesionalnih usluga na svijetu po prihodu i broju stručnjaka.

Golden Education (Kina)

 

 

 

Osnovana 2006. godine, Golden Education danas jedna je od vodećih svjetskih obrazovnih organizacija u financijama i poslovanju. Golden je posvećen pružanju usluga cjeloživotnog obrazovanja i nastojao je stvoriti sveobuhvatan ekosustav za financijske stručnjake, osim što pruža vrhunske ishode učenja.

Studyportals (Nizozemska)

Studyportals B.V. je tvrtka sa sjedištem u Eindhovenu koja je uključena u pružanje mrežne platforme za odabir obrazovanja, popisavši više od 134.000 dodiplomskih, poslijediplomskih, programa učenja na daljinu i tečaja za pripremu u cijelom svijetu, zajedno s ostalim međunarodnim obrazovnim resursima

Myanmar Institute of Business (MIB) (Myanmar)

Myanmar Institute of Business (MIB) pružatelj je usluga obrazovanja i osposobljavanja za profesionalce u financijskim uslugama.

Britain International Academy (Kuwait )

Britanska međunarodna akademija osnovana je 26. siječnja 2014. Od svog osnivanja BIA-om upravljaju i njome upravljaju edukatori i istomišljenici. Pokrovitelji industrije, predmetni stručnjaci čine osnovni menadžment i akademski tim u BIA-i. Prateći suvremena mjerila učenja, osposobljavanja i razvoja vještina, BIA nastoji inkorporirati unaprijed zaposlene konvergirane tehnologije kako bi maksimalizirala razvoj svojih učenika.

Graduate School of Management – Abidjan “GSM” (Ivory Coast)

Graduate School of Management (GSM) engleska je škola menadžmenta stvorena u svibnju 2002. godine kako bi se pokrenuo pilot projekt pružanja engleskog obrazovanja na tercijarnoj razini u francuskom okruženju. Danas je GSM potpuno registrirano privatno sveučilište kojim upravlja tim dobro kvalificiranih, iskusnih, ambicioznih i mladih rezultata usmjerenih na rezultate.

Avni Overseas (Indija)

Avni Overseas, osnovan u ožujku 2017. godine, vodeće je međunarodno savjetovanje za obrazovanje, imigraciju i radna mjesta u Indoreu u Indiji.

Shanghai Lixin University of Accounting and Finance (Kina)

Hong Kong Institute of Commerce – najveće je hongkonško profesionalno tijelo u trgovini. Posvećen je promociji i razvoju komercijalnog / poslovnog obrazovanja u cijelom Hong Kongu, Kini i cijelom svijetu.

Shanghai Lixin University of Accounting and Finance (Kina)

Shanghai Lixin University of Accounting and Finance sveučilište je u Šangaju. Rezultat je spajanja bivšeg trgovačkog sveučilišta Lixin i Shanghai Finance Univer 2016. godine

Mondax Global Education Service (Bangladeš)

Mi iz Mondax Global Education Service-a vodimo studente u SAD, Njemačku, Švedsku, Finsku, Norvešku, Dansku, Španjolsku, Italiju, Austriju, Francusku, Poljsku, Litvu, Kanadu, UK, Australiju, Novi Zeland, Irsku, Singapur, Holandiju, Švicarsku i Cipar. Stvaranjem brenda i vidljivosti, u produžetku našeg uspjeha, i uske veze sa studentima širom Bangladeša.

Cornerstone College of International Studies (CCIS) - (Ujedinjeni Arapski Emirati)

Cornerstone College of International Studies (CCIS) osnovan je 2011. godine, kao vizija osnivača dr. Dinesha Dhamije, u pružanju kvalitetnog i pristupačnog obrazovanja svima koji žele steći znanje. Nakon što je radio kao profesor menadžmenta i direktor marketinga na jednom od prestižnih sveučilišta, odlučio je pokrenuti obrazovnu instituciju koja pruža obrazovanje na najvišoj razini s ciljem povećanja znanja kao i karijere, posebno za državljane UAE i iseljenike putem Diplome, prvostupnici, Magistarski i doktorski programi.

Unicaribbean Business School (UBS) - (Nigerija)

Unicaribbean Business School (UBS) je nigerijska poslovna škola koju je odobrilo Federalno ministarstvo obrazovanja, povezana sa Sveučilištem Commonwealtha Kariba i akreditirana od strane Međunarodne organizacije za akreditaciju. UBS nudi niz programa akademskog i profesionalnog razvoja u različitim područjima i specijalizacija u poslovanju i upravljanju.
UBS Nigerija pruža kvalitetno poslovno obrazovanje već nekoliko godina.

Albanian University

Osnovano 2004. godine, Albansko sveučilište je profitna privatna visokoškolska ustanova smještena u urbanom okruženju srednje veličine grada Tirane (raspon stanovništva od 500.000 do 1.000.000 stanovnika). Službeno akreditirano i / ili priznato od strane Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (Agencija za osiguranje kvalitete u visokom obrazovanju), Albansko sveučilište (AU) veliko je (univerzitetski opseg upisa: 10.000-14.999 studenata) visokoškolska ustanova. Albansko sveučilište (AU) nudi tečajeve i programe koji vode do službeno priznatih diploma visokog obrazovanja, kao što su preddiplomske studije (tj. Certifikati, diplome, diplome suradnika ili zaklade), diplome prvostupnika, magistarske studije iz nekoliko područja studija. Za daljnje detalje pogledajte niže razine uniRank-a i područja matrice studija. Ova visokoškolska ustanova stara 15 godina ima selektivnu upisnu politiku koja se temelji na prošlim akademskim rezultatima i ocjenama studenata. Raspon stopa prijema je 40-50% što ovu albansku visokoškolsku organizaciju čini prosječno selektivnom institucijom.

M-Gibes Partnership

M-Gibes College of Business & Management, UK
9, Wolsey Close Sewell Road London, SE2-9AW
EMAIL: info@mgcbm.org.uk
TEL: +447851708369
www.mgcbm.org.uk

GHANA CAMPUS
No. 10, 2nd Close, Adjacent, West African Decor Tile Achimota – ABC
TEL: +233 302 434 845/+233501677156/+233553678272
P.O.Box MP 4050
EMAIL: info@mgcbm.edu.gh
www.mgcbm.edu.gh

Silcom Consulting


Silcom consulting surađuje s visokokvalitetnim partnerima i velikim brojem vanjskih suradnika različitih specijalizacija: financijske, računovodstvene, pravne poslove i tehničko-inženjerske specijalizacije.

Web: silcom-consulting.hr

Krok School


BSK – KROK poslovnu školu osnovalo je 2011. godine Sveučilište KROK, jedno od najvećih privatnih sveučilišta u Ukrajini. Naš pristup u obrazovanju iz menadžmenta je pronaći sinergiju između najboljeg svjetskog pristupa menadžmenta i iskustva te dubokog poznavanja suvremenih nacionalnih poslovnih praksi

EMAS Business School

 

 

 

Eurasian Management & Administration School (EMAS Business School)jedna je od vodećih poslovnih škola u srednjoj i istočnoj Europi i svijetu. EMAS je pozicioniran kao „vodeći stručnjak za strateški menadžment“ i poznat je kao jedan od najboljih stručnjaka u poslovnoj strategiji i strateškom upravljanju.

London Qualifications Board

 

 

 

London Qualifications Board jedan je od vodećih obrazovnih agenata sa sjedištem u Mjanmaru.

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.