hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVA

Naši Partneri

Naši Partneri

Naši Partneri

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu Limited, koja se obično naziva Deloitte, multinacionalna je mreža profesionalnih usluga. Deloitte je jedna od najvećih kompanija u svijetu i čini “Big 4” – najveća mreža profesionalnih usluga na svijetu po prihodu i broju stručnjaka.

EKONERG

EKONERG je vodeće hrvatsko konzalting društvo u području energetike i zaštite okoliša, koje djeluje više od 50 godina. Njihove usluge usmjerene su području energetike (uključujući nuklearnu energetiku) i zaštite okoliša u svim mijenama životnog vijeka elektroenergetskih objekata, industrijskih energana i kotlovnica, energetski intenzivnih industrijskih procesa te drugih energetskih, industrijskih i komunalnih uređaja i sustava.

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK

Današnja Erste&Steiermarkische Bank d.d. potječe od nekadašnjih jakih regionalnih banaka – Riječke banke te Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke, a pod tim imenom posluje od 1. kolovoza 2003. Danas je to moderna banka koja prema veličini aktive zauzima treće mjesto na tržištu te je dio međunarodnog Erste Groupa, jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Erste banku drukčijom čine njezini zaposlenici, njihov pristup poslu, inovativnost i briga za klijente. Iz godine u godinu postiže kvalitetne financijske rezultate, kontinuirano ulažući u digitalni razvoj, što omogućava inovativnost i kreativnost u pristupu klijentima. Prateći financijske potrebe građana i financirajući zdrave, isplative projekte poduzetnika i tvrtki koji doprinose rastu zaposlenosti u realnom sektoru, banka adekvatno potiče razvoj gospodarstva u cjelini.

ORSUS GRUPA

ORSUS grupa je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 2014. Godine. Poslove obavljaju na području cijele Republike Hrvatske. Od trenutka osnivanja jedna su od najprogresivnijih tvrtki u djelatnosti, sa stalnim, ali kontroliranim rastom i razvojem tvrtke. Na temelju ovlaštenja izdanih od nadležnih tijela, a u skladu sa normom ISO 9001:2015 obavljaju sve vrste stručnih usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, tehničkih ispitivanja i energetskog certificiranja.

SECURITAS HRVATSKA

SECURITAS HRVATSKA lider je na hrvatskom zaštitarskom tržištu. SECURITAS HRVATSKA predvodi transformaciju industrije kombinirajući usluge tjelesne zaštite s tehničkom zaštitom, udaljenim nadzorom objekata iz Securitasovog operativnog centra, zaštitom od požara te mobilnim i interventnim ekipama. 

GP KRK

GP KRK renomirana je građevinska tvrtka s višedesetljetnom tradicijom kvalitete u području najodgovornijih građevinskih projekata. 

Portus et Navem

Portus et Navem smještena je u Splitu i ovlaštena je od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u ime Republike Hrvatske vršiti procjenu sigurnosti i donositi planove sigurnosti u hrvatskim pomorskim lukama.

ECCOS

ECCOS je visokotehnološka tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.  Ova visokoprofesionalna i tehnološki suvremena tvrtka ima bogato iskustvo u projektima tehničke zaštite, audiovizualnih komunikacija, parkirališnih sustava, razvoja programskih rješenja, podatkovnih centara, automatizacije, energetske učinkovitosti i elektroinženjeringa.

VSB - Tehničko sveučilište u Ostravi

VSB – Tehničko sveučilište u Ostravi ima preko 170 godina iskustva u istraživanju i akademskoj izvrsnosti kako bi pružili svjetsko obrazovanje studentima. Vrhunska istraživačka postrojenja, suradnja s vodećim tvrtkama i partnerstva sa sveučilištima i istraživačkim institucijama širom svijeta pružaju izvrsne mogućnosti studentima, nastavnicima i istraživačima.

 

ALMA MATER EUROPAEA MARIBOR

Alma Mater Europaea je nezavisna visokoškolska ustanova specijalizirana za pružanje znanja u području obrazovanja, kulture, ekonomije, prava, zdravlja, prehrane i okoliša pod pokroviteljstvom Europske akademije znanosti i umjetnosti.

 

UNIVERSITY OF PRIMORSKA, FACULTY OF MANAGEMENT KOPER

Fakultet za menadžment, dio Sveučilišta Primorska, visoko je učilište za obrazovanje i istraživanje. Djeluju u područjima društvenih znanosti i poslovnog upravljanja, koji su interdisciplinarno povezani s ekonomskim, poslovnim, pravnim, organizacijskim, bihevioralnim i političkim znanostima.

 

UNIVERZITET U SARAJEVU

Univerzitet u Sarajevu čini dvadeset i pet fakulteta i akademija i pet instituta, punopravnih članica Univerziteta, interno organiziranih unutar šest vijeća grupacija nauka/umjetnosti iz područja: društvenih nauka, humanističkih nauka, medicinskih nauka, prirodno-matematičkih i biotehničkih nauka, tehničkih nauka i umjetnosti.

 

EKONOMSKA ŠOLA CELJE (VIŠJA STROKOVNA ŠKOLA)

Gospodarska škola Celje (do 2013. Visoka poslovna i trgovačka škola Celje), Visoka strukovna škola, javno je visoko učilište koje nudi studij po programima ekonomista, organizatora društvenih mreža i sigurnosti. Prednost studiranja na Visokoj strukovnoj školi je osobni pristup predavača svim studentima, jer studijske obveze prilagođavaju potrebama studenata. Prijenos znanja temelji se na povezivanju teorijskog i praktičnog obrazovanja. Zaposlenici su stručno osposobljeni predavači s odgovarajućim obrazovanjem i praktičnim iskustvom, a nekoliko predavača dolazi i izravno iz radnih organizacija.

 

VISOKA ŠKOLA LOGOS CENTAR U MOSTARU

Visoka škola “Logos centar” u Mostaru utemeljena je iz društava Grupe Centar, koja imaju značajne uspjehe u obrazovanju, kao moderna visokoškolska institucija koja će obrazovati stručnjake po studijskim programima koji sadržajno obuhvaćaju teorijska i primijenjena znanja, uključujući i praksu u odgovarajućim radnim sredinama. Na ovoj visokoškolskoj ustanovi kroz stjecanje znanja na zahtjevan, ali ujedno zanimljiv i uzbudljiv način, koji stvaralačkim entuzijazmom prožima studente i nastavno osoblje, nude im se osobne i društvene vrijednosti kako bi mogli akademskom izvrsnošću i društveno odgovornim djelovanjem razviti kompetencije stručnosti, poduzetnosti i poslovnosti.

 

TECHNICAL UNIVERSITY OF GABROVO BULGARIA

Osnovano 1964. godine, Tehničko sveučilište u Gabrovu je neprofitna javna visokoškolska ustanova smještena u urbanom okruženju malog grada Gabrova. Ova ustanova također ima podružnicu u Lovechu. Službeno priznato od strane Ministarstva obrazovanja i znanosti Bugarske, Tehničko sveučilište u Gabrovu (TU Gabrovo) je srednje velika bugarska visokoškolska ustanova sa zajedničkim obrazovanjem. Tehničko sveučilište u Gabrovu (TU Gabrovo) nudi tečajeve i programe koji vode do službeno priznatih stupnjeva visokog obrazovanja kao što su diplome prvostupnika, magistarske diplome u nekoliko studijskih područja. 

V.N. KARAZIN KHARKIV NATIONAL UNIVERSITY UKRAINE

VN Karazin Kharkiv National University jedno je od glavnih sveučilišta u Ukrajini. Osnovano je 1804. naporima Vasilija Karazina i  drugo je najstarije sveučilište u današnjoj Ukrajini. Danas sveučilište ima 125 odjela u 20 škola, kao i Institut za visoke tehnologije koji čine Fizičko-tehnička škola, Računarska škola i Škola za energetsku fiziku.

UNIVERSITY OF LJUBLJANA, FACULTY OF HEALTH SCIENCES

Misija Fakulteta zdravstvenih znanosti Sveučilišta u Ljubljani je obrazovati vrsne stručnjake na svim akademskim razinama kao vodeću srednjoeuropsku obrazovnu i istraživačku instituciju u zdravstvenim znanostima te obavljati kvalitetan istraživački rad na stvaranju novih znanja i osiguravanju njihovog širenja u praksa. Fakultet zdravstvenih znanosti izvodi sveučilišne i stručne studijske programe prvog ciklusa i studijske programe drugog ciklusa iz osam zdravstvenih područja.

VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA U NOVOM SADU

Visoka tehnička škola stručnih studija u Novom Sadu osnovana je 1959. godine kao Viša strojarska škola. Danas je jedno od vodećih visokoškolskih ustanova, s 10 akreditiranih programa temeljnih studija i 2 magistarska programa stručnih studija, koji funkcioniraju u skladu s europskim obrazovnim standardima navedenim u Bolonjskoj deklaraciji.

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.