hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA

Naši Partneri

Naši Partneri

Naši Partneri

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu Limited, koja se obično naziva Deloitte, multinacionalna je mreža profesionalnih usluga. Deloitte je jedna od najvećih kompanija u svijetu i čini “Big 4” – najveća mreža profesionalnih usluga na svijetu po prihodu i broju stručnjaka.

EKONERG

EKONERG je vodeće hrvatsko konzalting društvo u području energetike i zaštite okoliša, koje djeluje više od 50 godina. Njihove usluge usmjerene su području energetike (uključujući nuklearnu energetiku) i zaštite okoliša u svim mijenama životnog vijeka elektroenergetskih objekata, industrijskih energana i kotlovnica, energetski intenzivnih industrijskih procesa te drugih energetskih, industrijskih i komunalnih uređaja i sustava.

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK

Današnja Erste&Steiermarkische Bank d.d. potječe od nekadašnjih jakih regionalnih banaka – Riječke banke te Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke, a pod tim imenom posluje od 1. kolovoza 2003. Danas je to moderna banka koja prema veličini aktive zauzima treće mjesto na tržištu te je dio međunarodnog Erste Groupa, jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Erste banku drukčijom čine njezini zaposlenici, njihov pristup poslu, inovativnost i briga za klijente. Iz godine u godinu postiže kvalitetne financijske rezultate, kontinuirano ulažući u digitalni razvoj, što omogućava inovativnost i kreativnost u pristupu klijentima. Prateći financijske potrebe građana i financirajući zdrave, isplative projekte poduzetnika i tvrtki koji doprinose rastu zaposlenosti u realnom sektoru, banka adekvatno potiče razvoj gospodarstva u cjelini.

ORSUS GRUPA

ORSUS grupa je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 2014. Godine. Poslove obavljaju na području cijele Republike Hrvatske. Od trenutka osnivanja jedna su od najprogresivnijih tvrtki u djelatnosti, sa stalnim, ali kontroliranim rastom i razvojem tvrtke. Na temelju ovlaštenja izdanih od nadležnih tijela, a u skladu sa normom ISO 9001:2015 obavljaju sve vrste stručnih usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, tehničkih ispitivanja i energetskog certificiranja.

SECURITAS HRVATSKA

SECURITAS HRVATSKA lider je na hrvatskom zaštitarskom tržištu. SECURITAS HRVATSKA predvodi transformaciju industrije kombinirajući usluge tjelesne zaštite s tehničkom zaštitom, udaljenim nadzorom objekata iz Securitasovog operativnog centra, zaštitom od požara te mobilnim i interventnim ekipama. 

GP KRK

GP KRK renomirana je građevinska tvrtka s višedesetljetnom tradicijom kvalitete u području najodgovornijih građevinskih projekata. 

Portus et Navem

Portus et Navem smještena je u Splitu i ovlaštena je od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u ime Republike Hrvatske vršiti procjenu sigurnosti i donositi planove sigurnosti u hrvatskim pomorskim lukama.

ECCOS

ECCOS je visokotehnološka tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.  Ova visokoprofesionalna i tehnološki suvremena tvrtka ima bogato iskustvo u projektima tehničke zaštite, audiovizualnih komunikacija, parkirališnih sustava, razvoja programskih rješenja, podatkovnih centara, automatizacije, energetske učinkovitosti i elektroinženjeringa.

Silcom Consulting


Silcom consulting surađuje s visokokvalitetnim partnerima i velikim brojem vanjskih suradnika različitih specijalizacija: financijske, računovodstvene, pravne poslove i tehničko-inženjerske specijalizacije.

Web: silcom-consulting.hr

VSB - Tehničko sveučilište u Ostravi

VSB – Tehničko sveučilište u Ostravi ima preko 170 godina iskustva u istraživanju i akademskoj izvrsnosti kako bi pružili svjetsko obrazovanje studentima. Vrhunska istraživačka postrojenja, suradnja s vodećim tvrtkama i partnerstva sa sveučilištima i istraživačkim institucijama širom svijeta pružaju izvrsne mogućnosti studentima, nastavnicima i istraživačima.

 

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.