hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Student Management System (SIS)

Veleučilište je implementiralo napredni analitički sustav (SIS – Student Information System) razvijen od strane grupacije SSBM za praćenje i analizu velikog broja podataka (data driven) temeljem business intelligence postulata (uz podršku umjetne inteligencije i strojnog učenja), a što omogućuje donošenje kvalitetnih i pravovremenih poslovnih odluka.

SIS platforma je sustav za studente i nastavnike koji omogućuje pregled različite naravi podataka, kao što su informacije o upisanim predmetima, školarinama, pravilnicima te u njemu mogu prijavljivati i odjavljivati ispite.

Studentima je, naravno, dostupna i podrška studentske referade koju mogu kontaktirati telefonski, putem e-mail adrese (info@vss.hr) te putem SIS platforme u obliku naprednog ticketing sustava, inovativno osmišljenog sustava za zaprimanje i realizaciju podrške studentima, kao i evidenciji udjela riješenih predmeta/upita/žalbi.

Upute za korištenje SIS platforme

Platformi možete pristupiti putem linka, a korisničke podatke dodijeljuje studentska referada prilikom upisa studenta. Nakon što se ulogirate sa dodijeljenim korisničkim podacima, prvo je potrebno izmijeniti lozinku, nakon čega možete započeti koristiti platformu.

Svome profilu možete pristupiti klikom na Students – Your space.

Na vašem profilu nalaze se različite informacije – vaši podaci, ID, studijski smjer te vam se nude različite opcije od pregleda financija, otvaranja ticketa, prijave ispita, pregleda kolegija i ocjena, postavljanja seminarskih radova i sl.

Klikom na Register exam, otvorit će se nova stranica sa kolegijima koje možete prijaviti. Klikom na link Register exam pokraj kolegija, ispod tablice će se otvoriti nova tablica sa popisom dostupnih ispitnih rokova. Klikom na Confirm enrollement ispit je prijavljen te će biti prikazan u tablici ispod. 

Klikom na Registered courses možete vidjeti sve predmete koji su upisani.

Klikom na gumb Your grades možete vidjeti ocjene iz kolegija.

Ticket možete otvoriti klikom na Support – Open ticket, zatim na Create new support ticketAdd new ticket, a zatim ispunite tražene podatke.

Svoje radove možete uploadati klikom na Submit/modify assignment. Na popisu kolegija klikom na Select odaberete kolegij, a zatim uploadate rad u odgovarajućem formatu.

Svoje financije možete pratiti klikom na Your finance. Za pregled računa kliknete na Get invoice, a ukoliko želite platiti putem internet bankarstva, odaberite Pay with credit card or Pay with bank wire.

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.