hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA

Andragoška načela

Andragoška načela

Andragoška načela

1) Samo-koncept – Naši studenti sazrijevaju tako da imaju sigurniji samo-koncept koji im omogućava da sudjeluju u usmjeravanju vlastitog učenja. Kako su studenti VSS-a u odrasli i usmjereni prema sebi, oni bi trebali utjecati na sadržaj i proces svog učenja. Povratne informacije studenata su posbeno važne. Tijekom svakog kolegija, kroz upitnik tražimo studente povratnu informaciju o kvaliteti sadržaja programa, predavaču, organizaciji nastave itd.

2) Iskustvo učenja iz prošlosti – studenti VSS-a imaju važna profesionalna iskustva na koja se mogu oslanjati dok uče. 

3) Spremnost za učenje – studenti VSS-a postigli su točku u kojoj vide vrijednost obrazovanja i spremni su napraviti iskorak u karijeri te se usredotočiti na učenje.

U VSS inovativni alati motiviraju studente na spremnost za učenje. Na primjer, internetsko učenje može koristiti učenicima za samo-učenje. VSS nudi potpunu fleksibilnost svojim studentima kako bi završili svoje obrazovanje: programi online, offline ili kombinacija oba (kombinirano ili fleksibilno).

4) Praktični razlozi za učenje – VSS studenti traže praktične pristupe učenju usmjerene na aktualne probleme.
Mnogi se studenti VSS-a u odlučuju za nastavak obrazovanja iz praktičnih razloga i otkrivanja novih područja.

Dok studenti traže praktično učenje, u VSS svi su sadržaji za učenje usredotočeni na pitanja vezana uz profesionalni rad studenata ili druga osobna očekivanja. U VSS-u učenje je usmjereno na rješavanje problema umjesto na pamćenje sadržaja.

5) Potaknuti unutarnjom motivacijom – u VSS-u studentima ne upravljaju samo vanjski razlozi već i unutarnje motivacije. Čak i ako su neka područja obrazovanja standardna u globaliziranom svijetu u VSS-u, studenti imaju mogućnosti da se specijaliziraju za različita područja, jer škola omogućava studentima odabir specijalizacija između.

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.