hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST (VSS)
en     en
PRIJAVA

Iskustva studenata

Iskustva studenata

Iskustva Studenata

Naš je ključni prioritet kontinuirano poboljšavati iskustvo studenta na VSS-u. Trudimo se pružiti našim studentima visokokvalitetno iskustvo i obogatiti ih novim znanjima i vještinama koje će doprinijeti njihovom profesionalnom razvoju i unaprijediti karijeru.

Izuzetno cijenimo povratne informacije studenata i uvijek ih nastojimo potaknuti da podijele svoje osobno iskustvo s nama.

U nastavku ćete pronaći što naši studenti imaju za reći o svom iskustvu na VSS-u:

Neka od iskustava naših studenata

Iskustva Studenata

“Ključni razlog odabira ove škole je kvaliteta znanja koju predavači u stvarnom svijetu mogu pružiti studentima. Također sam pozitivno iznenađen studentima i profesorima koji su čak premašili moja očekivanja. Ključna korist je i poboljšanje znanja i umrežavanje koje stječem kroz program. “

Gordan Devivi
Voditelj OTP Leasinga

“Odabrala sam ovu školu zbog njihove suradnje s Deloitteom, njihovih predavača i odabira kolegija. Iskustvo je bilo vrlo pozitivno, a kolegiji su bili vrlo zanimljivi i korisni. Mogu reći da su predavači bili izvrsni, a kvaliteta predavanja bolja od očekivane. Glavni fokus je na poslovnim trendovima, što je izvrstan način za daljnji razvoj vještina. “

Katarina Lasic
Glavna financijska direktorica, NOVO NORDISK

„Odabrala sam ovu školu kao izvrstan nastavak svog obrazovanja i kombinirajući svoje profesionalno znanje s teorijom i praksom predavanja. Škola mi je omogućila fleksibilnost u mom osobnom i profesionalnom životu, kao i postizanje mojih ciljeva. “

Jelena Penava
Direktorica financiranja, INA

“Odlučila sam studirati u ovoj školi, jer mi daje fleksibilnost u kombiniranju internetskog učenja kao i praćenja predavanja uživo.”

Ines Borcic
Voditelj tima u Compliance i korporativnim poslovima, OTP banka

“Jako sam zadovoljna programom općenito i trenutno sve ide jako dobro. Ono što mi se najviše sviđa je definitivno mogućnost samostalne organizacije vremena za studiranje, kao i rokovi za sve projekte. Cijeli program je vrlo pristupačan i lak za praćenje. Uz to, svi projekti su vrlo dobro opisani i sve su informacije razumljive.”

Iris Biskupic
Customer Care EMEA, Foreo

Studiranje na Visokoj školi za sigurnost nudi usvajanje specifičnog primjenjivog znanja uz puno mogućnosti. Podrška profesora, kao i ostalih zaposlenika koju pružaju studentima u usvajanju gradiva je izrazito motivirajuća i profesionalna. Visoka škola za sigurnost je pravi izbor.

Tomislav K.
ORSUS Grupa

Prvenstveno, VSS odlikuje stručan i kvalitetan kadar. Profesori se trude  prenijeti znanje i iskustvo kako bi nam stvorili što realniju percepciju budućnosti koja nas čeka. Uz navedeno, želim naglasiti kako se pridaje velika važnost studentima od strane profesora, utoliko što smo slobodni kontaktirati profesore i van radnog vremena, te se profesori prilagođavaju potrebama studenata. Za VSS nije presudno koju ste školu završili jer se sa svim predmetima kreće iz početka, odnosno plan i program su prilagođeni svima. Nadam se da će i mlađi i oni malo stariji odabrati ovaj fakultet, jer napredak u ovakvom kolektivu je neupitan.

Ivana V.
Meet the sea

Nikada nije kasno za pravu stvar, a studiranje na studiju VSS je sigurno jedna od pravih stvari. Tu ćete pronaći mnoštvo zanimljivih tema, zanimljivih predavača, online studij, mogućnost ponovnom pristupu predavanja putem snimki, jednostavna organizacija, odlična podrška i još puno toga….Ulaganje u obrazovanje = ulaganje u sebe = najbolje ulaganje.

Dragutin I.
Kaufland Hrvatska

Jako sam zadovoljan online predavanjima, mogu ih jednostavno ukomponirati u poslovni i obiteljski život. Pohvale predavačima.

Ante S.
Croatia Airlines
Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.