hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Afterwork sa Srićom je ciklus devet inspirativnih predavanja koja potiču na učenje uz druženje u pozitivnoj atmosferi nakon napornog radnog dana s ciljem poticanja i motiviranja sudionika na usvajanje ideja, vještina i znanja koji stvaraju uspjeh na poslu i u životu.

Predavanja su namijenjena svima koji žele biti bolji i uspješniji u onome što rade, od menadžera na najvišim izvršnim pozicijama do zaposlenika, poduzetnika i studenata.

Odabrane teme su aktualne i temelje se na programima najuspješnijih svjetskih poslovnih škola, a ovisno o Vašim željama i interesima, možete odabrati svaku temu pojedinačno ili cijeli ciklus predavanja. Svaki sudionik po završetku teme dobiva uvjerenje o sudjelovanju.

Predavanja se održavaju jednom mjesečno četvrtkom od 18,00 do 20,00 sati, u prostorijama Swiss School of Business and Management Geneva, Veslačka 2A, Zagreb. Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati uživo, Afterwork možete pratiti putem live streaminga.

Napominjemo da su predavanja besplatna za studente VSS-a uz obaveznu prijavu putem linka: www.velimirsrica.com/motivacijska-predavanja.com.

Više informacija o predavanjima možete pronaći ovdje: https://www.velimirsrica.com/motivacijska-predavanja.