hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST I DEKRA CROATIA SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Novosti > VISOKA ŠKOLA ZA SIGURNOST I DEKRA CROATIA SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Sa zadovoljstvom objavljujemo kako je Visoka škola za sigurnost sklopila sporazum o suradnji s DEKRA-om Croatia d.o.o. s ciljem približavanja obrazovnih programa poslovnoj zajednici.

Koncern DEKRA je osnovan 1925. godine, a danas predstavlja sigurnost na cesti, na poslu i kod kuće te nudi širok portfelj usluga, uključujući kvalificirane i neovisne stručne usluge u više od 60 zemalja.Osim analogne funkcionalne sigurnosti, DEKRA je u potpunosti posvećena i digitalnoj sigurnosti u umreženom svijetu.

DEKRA je u Hrvatskoj osnovana u veljači 2008. godine u Zagrebu i bavila se isključivo automotiv uslugama. U rujnu 2021. godine postala je DEKRA Croatia d.o.o., a razlog promjene imena je osnivanje novog odjela Industrije uz postojeći odjel Automotiva. DEKRA Croatia pripada DEKRA regiji CEEME (Central Eastern Europe & Middle East).

Neke od djelatnosti koje provode su ispitivanje i certificiranje potrošačkih, industrijskih, informacijskih i komunikacijskih proizvoda, industrijske inspekcije u građevinarstvu, objektima, strojevima i infrastrukturi, podrška u transformaciji sigurnosti na radnom mjestu i poslovne prakse, unutar operacija i procesa, procjena sustava upravljanja prema međunarodnim i nacionalnim standardima te predstavljanje rješenja i usluge u širokom spektru treninga

Jedan od temeljnih stupova poslovanja VSS-a jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u vidu međuinstitucijske razmjene ekspertize u širokom spektru srodnih djelatnosti.