hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VSS predstavlja jednogodišnji studij iz MBA sigurnosti

Novosti > VSS predstavlja jednogodišnji studij iz MBA sigurnosti
Visoka škola za sigurnost predstavlja novi studij MBA iz sigurnosti.

MBA studij sigurnosti atraktivan je studij za stručnjake iz područja sigurnosti, ali i kvalitetna nadogradnja na stečeno obrazovanje u ostalim područjima obzirom da sadrži kolegije iz domene korporativne sigurnosti, cyber sigurnosti itd.

Želite li Vi biti ti koji će svojim znanjem zaštititi prava i rad zaposlenika? Ili omogućiti sigurnost poslovih informacija u razdoblju kada zloporaba poslovne informacije može ozbiljno ugroziti cjelokupno poslovanje i/ili imidž tvrtke? MBA studij sigurnosti omogućit će Vam upravo to, zajednički s kolegama iz različitih organizacija poput trgovačkih društava za osiguranje i reosiguranje, zaštitarskih društava, Državnog inspektorata, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva obrane, na poslovima tjelesne i tehničke zaštite, civilne zaštite, vatrogasnih postrojba, trgovačkih društava koja nude robu i usluge za zaštitu osoba i imovine itd.

MBA studij sigurnosti je Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti koji je jednogodišnji (2 semestra) studij kojim se stječe 60 ECTS bodova. Ovaj jedinstveni MBA studij osmišljen je kako bi Vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec. Nakon završetka studija, student je osposobljen predlagati unapređivanje mjera prevencije za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, zaštitu okoliša i materijalnih dobara, prepoznavati probleme na interdisciplinaran način te iznositi prijedloge u odgovarajućem području sigurnosti i zaštite.

Idući upisni rok je u rujnu 2022. godine. Prijaviti se možete na mail: prijava@vss.hr, a za sva ostala pitanja kontaktirajte nas info@vss.hr ili na +385 (1) 4668 818.