hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Održano gostujuće predavanje studentima prve godine Diplomskog studija

Novosti > Održano gostujuće predavanje studentima prve godine Diplomskog studija

Studenti prve godine Stručnog diplomskog studija sigurnosti su na kolegiju Zaštita okoliša imali priliku slušati predavanje gospodina Tomislava Lackovića, dipl. ing., djelatnika tvrtke ECCOS Inženjering i stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u području sigurnosti. ECCOS Inženjering, jedan od partnera VSS-a, visokotehnološka je tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.    

Gospodin Lacković studentima je održao predavanje na temu „Studija slučaja: Energetska učinkovitost na primjeru trgovačkog lanca“. Studentima je prikazan proces izrade studije slučaja, od razgovora s investitorima, do odabira metoda nadzora, odgovarajućih metoda mjerenja energetske učinkovitosti, praćenja potrošnje postojećih energenata s ciljem ušteda prihoda te smanjenja potrošnje energenata.

Veleučilište studija sigurnosti stavlja naglasak na praktičnu primjenu teorijskog znanja te od prvih godina studija nastoji pripremiti studente za tržište rada.  Studijski programi VSS-a su kompatibilni s profesionalnim životom studenata, a sadržaji programa pokrivaju širok spektar tema vezanih uz različita područja sigurnosti i zaštite.

Studenti će na drugoj godini Diplomskog studija moći odabrati jedan od četiri smjera specijalizacije, a nadamo se da će im u odabiru pomoći i različita gostujuća predavanja i događaji na kojima se povezuju s različitim stručnjacima iz industrije.

Više o studiju i programima možete pronaći na linku: https://www.vss.hr/strucni-diplomski-studij-sigurnosti/?utm_source=index&utm_medium=cpc&utm_campaign=applynow22