hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Proslava otvorenja kampusa Veleučilišta studija sigurnosti

Novosti > Proslava otvorenja kampusa Veleučilišta studija sigurnosti

U subotu 24. rujna 2022. godine, Veleučilište studija sigurnost zajedno sa SSBM Geneva, svečano je proslavilo otvorenje novog kampusa!

Na otvaranju su prisustvovali profesori, studenti, VSS Alumni, projektanti, osoblje SSBM-a i VSS-a, partneri i prijatelji našega ekosustava.

Naš novi kampus rađen je po visokim standardima švicarske kvalitete, a moderan industrijski dizajn kampusa osmišljen je da studentima i svim polaznicima pruža najvišu razinu obrazovanja i udobnosti!

Kampus se može pohvaliti s većim brojem ergonomski, didaktički, informatički, ali i dizajnerski opremljenih predavaona, lounge prostorijama za boravak studenata, prostorijama za učenje i istraživanje, kantinama, prostorijom za multimedijske potrebe, konferencijskim prostorijama za networking druženja, rooftop prostorom itd. Ovaj kampus predstavlja idealan prostor za učenje, istraživanje, ali i umrežavanje.

Uz visoke infrastrukturne standarde i tehnologijsku pripremljenost na blended modalitete poučavanja, koristimo sustav za prijenos nastave u realnom vremenu, pohranjivanje za retroaktivno pregledavanje te sustav za upravljanje online učenjem koji koriste prestižne institucije Harvard i MIT.

Kako bi dali doprinos održivosti i očuvali okoliš i cjelokupni ekosustav, VSS je odlučio implementirati niz mjera za povećanje energetske učinkovitosti na kampusu i smanjenje potrošnje energije uvođenjem najnovijih tehnologija za uštedu energije, smanjenje potrošnje vode, recikliranje i sl.

Hvala svima na sudjelovanju i vidimo se na našem kampusu na adresi Veslačka 2a u Zagrebu!