hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Održan Adria Security Summit powered by Intersec

Novosti > Održan Adria Security Summit powered by Intersec

U Zagrebu je održan  Adria Security Summit powered by Intersec, regionalna konferencija i izložba iz područja sigurnosti Jadranske regije. Sajam je otvoren u srijedu 5. listopada na Zagrebačkom velesajmu, u Kongresnom centru i paviljonu 7, a trajao je do 6. listopada.  Dva dana poslovnog umrežavanja bila je prilika za razmjenu iskustava i znanja te sklapanje novih partnerstava. Sedmo izdanje Adria Security Summita najveći je dosad događaj s preko 130 izlagača i sponzora te 3.000 posjetitelja iz 40-ak zemalja. Organizator Adria Security Summita je magazin a&s Adria, uz potporu najvećeg europskog organizatora poslovnih događaja – Messe Frankfurta.

Adria Security Summit je okupio glavne sudionike u industriji i tvrtke u usponu čije su prezentacije pružile uvide u stanje industrija, uključujući sigurnost, pametna rješenja, pametne i sigurne gradove, kućnu automatizaciju, mobilnost, cyber i mrežna sigurnost, ICT, IoT i automatizaciju.

Različita pametna rješenja predstavili su govornici iz renomiranih svjetskih tvrtki kao što su  Bosch, Konica Minolta, Schneider Electric, ASSA ABLOY, Securitas, Uniview, Canon, D-Link, Cambium Networks, Genetec, Fotrinet, Samsung, Siemens, Infobip, Eccos inženjering, itd.

Događaj je bio jedinstven jer osim što je odaziv bio izuzetno velik, pripremljene su i dodatne aktivnosti, poput nagrada tijekom konferencijskog programa, nagrada za održane B2B sastanke, Airsoft kutka s prigodnim nagradama, kao i najsadržajniji konferencijski program dosad. Tu su i prateći sadržaji poput radionica, na kojima su kompanije predstavile svoja rješenja i proizvode, online platforme za olakšano dogovaranje sastanaka s velikim brojem kontakata, panel diskusije, različiti popratni događaji itd.

Izuzetno nam je zadovoljstvo biti partnerom ovakvoga događaja!