hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

Politika Privatnosti

Tko smo mi

Visoka Škola za Sigurnost („mi“, „mi“ ili „naš“) upravlja vss.hr („web mjesto“).

Ova vas stranica informira o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka koje dobivamo od korisnika web mjesta.

Vaše osobne podatke koristimo samo za pružanje i poboljšanje web mjesta. Korištenjem web mjesta pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovom politikom.

Prikupljanje i korištenje podataka

Tijekom korištenja naše web stranice, možda ćemo od vas zatražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji mogu osobno identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na vaše ime (“Osobni podaci”).

Log Data

Kao i mnogi operateri web mjesta, i mi prikupljamo podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite naše web mjesto (“Podaci dnevnika”).

Ovi podaci dnevnika mogu sadržavati podatke kao što su adresa internetskog protokola (“IP”) vašeg računala, vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice našeg web mjesta koje posjetite, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo statistika. Uz to, možemo koristiti usluge trećih strana kao što je Google Analytics koje prikupljaju, nadgledaju i analiziraju ove podatke.

Komunikacija

Vaše osobne podatke možemo koristiti za kontaktiranje s biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i ostalim informacijama.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se s vašeg web mjesta šalju u vaš preglednik i pohranjuju na tvrdi disk vašeg računala.

Kao i mnoge web stranice, za prikupljanje podataka koristimo “kolačiće”. Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše web stranice.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Izmjene ovih pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti stupaju na snagu od lipnja 2019. godine i ostat će na snazi, osim u pogledu svih promjena njegovih odredbi u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo ažuriranja ili promjene naših Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku i trebali biste povremeno provjeravati ova Pravila o privatnosti. Vaše daljnje korištenje Usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmjene Pravila o privatnosti predstavljat će vaše priznanje izmjena i vaš pristanak da se pridržavate i obvezujete izmijenjenih Pravila o privatnosti.

Ako napravimo bilo kakve značajne promjene u ovom Pravilniku o privatnosti, obavijestit ćemo vas bilo putem adrese e-pošte koju ste nam dali ili stavljanjem istaknute obavijesti na našu web stranicu.

Zakon o zaštiti podataka

Opća uredba EU-a o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR) i Zakon o zaštiti podataka 2018. (koji nadopunjuje GDPR) stupili su na snagu 25. svibnja 2018. To nazivamo „zakonom o zaštiti podataka“.

Jednom na snazi, zakon o zaštiti podataka regulirat će obradu „osobnih podataka“ koji se odnose na pojedince od strane organizacija (poznatih kao „kontrolori podataka“).

Informacije koje prikupljamo od vas

Prikupit ćemo i obraditi sljedeće podatke o vama:

  • Podaci koje nam dajete: Ovo su podaci o vama koje nam dajete ispunjavanjem obrazaca na web mjestu ssbm.ch ili dopisivanjem s nama telefonom, e-poštom ili na neki drugi način. Uključuje podatke koje pružate prilikom registracije za korištenje web mjesta i kada prijavite problem s našim web mjestom. Podaci koje nam dajete mogu uključivati vaše ime, adresu, e-adresu i telefonski broj, kao i preliminarne informacije o vašem ulasku u školu.
  • Podaci koje prikupljamo o vama: Ovo su podaci koje automatski prikupljamo o vašem posjetu tijekom vašeg boravka na web mjestu. Obično uključuje tehničke podatke i često se prikuplja pomoću malih podatkovnih datoteka koje se nazivaju “kolačići”. Ove nam informacije pomažu da vam pružimo dobro iskustvo prilikom pregledavanja web mjesta, kao i da naznačimo gdje web mjesto zahtijeva poboljšanje.
  • Informacije koje dobivamo iz drugih izvora: Ovo su podaci koje dobivamo o vama ako koristite bilo koju drugu web stranicu kojom upravljamo ili druge usluge koje pružamo. U ovom slučaju obavijestit ćemo vas kada prikupimo te podatke ako ih namjeravamo podijeliti interno i kombinirati s podacima prikupljenim na ovoj web stranici. Također ćemo vam reći u koju ćemo svrhu dijeliti vaše podatke. To također uključuje informacije koje dobivamo od poslovnih partnera, kooperanata u tehničkim, oglašivačkim mrežama, dobavljačima analitike itd. Obavijestit ćemo vas kad od njih dobijemo podatke o vama i svrhe u koje namjeravamo te podatke koristiti.

Upotrebe napravljene od informacija

Informacije koje se čuvaju o vama koristimo na sljedeće načine:

izvršavati naše obveze koje proizlaze iz bilo kojeg ugovora sklopljenog između vas i nas i pružiti vam informacije, proizvode i usluge koje tražite od nas;
kako bismo vam pružili informacije o drugoj robi i uslugama koje nudimo slične onima koje ste već kupili ili ste se raspitivali, takav će se kontakt uspostaviti samo putem e-pošte ili SMS-a, od kojih možete u bilo kojem trenutku odustati;
da vas obavijesti o promjenama naše usluge;
za upravljanje Web stranicom i za unutarnje operacije, uključujući rješavanje problema, analizu podataka, ispitivanje, istraživanje, statističke svrhe i svrhe istraživanja;
poboljšati Web mjesto kako bi se osiguralo da se sadržaj prezentira na najučinkovitiji način za vas i za vaše računalo;
da vam omoguće sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge, kada to odlučite;
kao dio naših napora da zaštitimo i zaštitimo web mjesto;
za mjerenje ili razumijevanje učinkovitosti oglašavanja koje služimo vama i drugima i za isporuku relevantnog oglašavanja vama;
da se pridržavamo naših obveza i pravila vođenja evidencije i pohrane podataka (pogledajte odjeljak “Otkrivanje vaših podataka” u nastavku);
Ured za razvoj i odnose s bivšim studentima može provoditi provjeru bogatstva i istraživanja putem treće strane kako bi nam pomogao da razumijemo svoje alumnije i donatore i stekao uvid u njihove filantropske interese i procijenio njihovu sposobnost da podrže Kingove.
Informacije koje dobivamo iz drugih izvora. Kombinirat ćemo ih s podacima koje nam dajete i podacima koje o vama prikupljamo. Te ćemo podatke i kombinirane podatke koristiti u gore navedene svrhe (ovisno o vrstama podataka koje dobivamo).

Otkrivanje vaših podataka

Vaše osobne podatke možemo podijeliti sa:

Odabrane treće strane, uključujući:
poslovni partneri, dobavljači i kooperanti za izvršenje bilo kojeg ugovora koji sklopimo s njima ili vama;
oglašivači i oglašivačke mreže kojima su potrebni podaci za odabir i prikazivanje relevantnih oglasa vama i drugima. [Našim oglašivačima ne otkrivamo podatke o pojedincima koji mogu identificirati, ali pružit ćemo im zbirne podatke o našim korisnicima (na primjer, možemo ih obavijestiti da je 500 muškaraca mlađih od 30 bilo koji dan kliknulo njihov oglas). Takve skupne podatke možemo koristiti i za pomoć oglašivačima da dosegnu onu publiku koju žele ciljati. Možemo koristiti osobne podatke koje smo prikupili od vas kako bismo nam omogućili udovoljavanje željama naših oglašivača prikazivanjem njihovog oglasa toj ciljanoj publici];
pružatelji analitike i tražilice koji nam pomažu u poboljšanju i optimizaciji web mjesta.

Otkriti ćemo vaše osobne podatke trećim stranama:

u slučaju da prodamo ili kupimo bilo koji posao ili imovinu, u tom ćemo slučaju otkriti vaše osobne podatke potencijalnom prodavaču ili kupcu takvog posla ili imovine;
ako nas ili gotovo svu našu imovinu stekne treća strana, u tom će slučaju osobni podaci o našim učenicima, roditeljima i zainteresiranim roditeljima biti jedna od prenesenih dobara;
ako smo dužni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo udovoljili bilo kojoj zakonskoj obvezi ili kako bismo izvršili ili primijenili naše uvjete korištenja i druge ugovore; ili
kako bismo zaštitili svoja prava, imovinu ili sigurnost ili prava svojih roditelja, učenika ili drugih.

Nikakvo otkrivanje ili prijenos vaših podataka neće biti osobama ili entitetima izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA).

Gdje pohranjujemo vaše osobne podatke?

Svi podaci koje nam pružate pohranjeni su na našim sigurnim poslužiteljima unutar EGP-a u skladu s našom politikom zadržavanja podataka i poduzet ćemo razumne korake kako bismo zaštitili vaše podatke u skladu s ovom politikom, uključujući bez ograničenja:

instaliranje sigurnog vatrozida;
korištenje softvera za zaštitu od virusa;
šifriranje podataka;
izvođenje redovitih sigurnosnih kopija.

Tamo gdje smo vam dali (ili tamo gdje ste vi odabrali) lozinku koja vam omogućuje pristup određenim dijelovima stranice, odgovorni ste za čuvanje ove lozinke u tajnosti. Molimo vas da nikome ne dijelite lozinku.

Nažalost, prijenos informacija putem interneta nije u potpunosti siguran. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka koji se prenose na web stranicu: svaki prijenos prenosite na vlastiti rizik. Nakon što primimo vaše podatke, strogim ćemo postupcima i sigurnosnim značajkama pokušati spriječiti neovlašteni pristup.

Vaša prava

Zakonski imate sljedeća prava u pogledu svojih osobnih podataka:

pravo na informiranje o prikupljanju i korištenju vaših osobnih podataka;
pravo pristupa vašim podacima radi provjere zakonitosti naše upotrebe;
pravo na zahtjev za ispravljanje netočnih ili nepotpunih podataka o vama;
pravo zatražiti brisanje ili uklanjanje vaših podataka ako nema daljnjeg razloga da ih koristimo (na primjer, povukli ste pristanak ili više ne pružamo obrazovanje vašoj djeci);
pravo na ograničenje upotrebe vaših podataka;
pravo na dobivanje i ponovnu upotrebu podataka koje imamo o vama u vaše vlastite svrhe;
pravo na prigovor određenoj upotrebi (na primjer u marketinške svrhe); i
pravo da ne podliježete odluci koja ima pravni učinak na vas i koja se temelji na automatiziranoj odluci.

Ako želite ostvariti neko od ovih prava, to možete učiniti u bilo kojem trenutku tako da nam pišete na dolje navedenu adresu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas na info@vss.hr

Newsletter

Ostanite u kontaktu s VSS-om kako biste primali naše obrazovne ponude i promocije.

Slanjem pristajete na primanje e-pošte od VSS-a.