hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Sklopljen niz novih sporazuma o suradnji s partnerima iz industrije

Naši industrijski partneri savjetuju nas o potrebama tržišta rada, njihovi stručnjaci u ulozi gostujućih predavača obogaćuju nastavni rad, ugošćuju naše studente na stručnoj praksi i terenskoj nastavi, sudjeluju na Danima karijera VSS-a tijekom kojih prezentiraju mogućnosti zapošljavanja naših studenata i alumna, redovito sudjeluju na znanstvenim i stručnim događajima u režiji VSS-a itd.

Shodno tomu, već pozamašan broj industrijskih partnera, nedavno je proširen s pet novih sporazuma o suradnji, i to sa sljedećim tvrtkama:

  • Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. – specijalizirana tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite.
  • Institut za sigurnost Zagreb d.d. – tvrtka se bavi istraživačko-razvojnim uslugama iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.
  • ZAST d.o.o. – tvrtka za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša.
  • Ivicom Consulting d.o.o. – tvrtka specijalizirana za usluge konzaltinga, projektiranja, nadzora, upravljanja projektima te izgradnje prvenstveno industrijskih postrojenja, ali i ostalih građevina.
  • FOGO GRANDE d.o.o. – tvrtka za projektiranje i usluge, inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje.