hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Sklopljen sporazum s “Modern College of Business and Science” iz Omana

Međunarodna suradnja važna je komponenta multikulturalnoga razvoja u području visokoga obrazovanja, a Veleučilište studija sigurnosti (VSS) ulaže značajnu energiju u proširenje broja kvalitetnih inozemnih akademskih partnera s kompatibilnim studijskim programima.

S ponosom ističemo kako je sklopljen još jedan u nizu važnih sporazuma, i to s “Modern College of Business and Science” iz Omana, što dodatno potvrđuje proširenje suradnje ekosustava VSS-a i van europskoga kontinenta.

Modern College of Business and Science, između ostaloga, nudi prvostupnički “Health and Safety Management” te master program u području kibernetičke sigurnosti.

Taj prvi punopravni koledž u privatnom vlasništvu u Omanu broji preko 3 000 studenata (35 nacionalnosti), a jedini je u toj državi koji nudi i američki MBA program.

Suradnja Veleučilišta studija sigurnosti i Modern College of Business and Science predviđena je u poljima programskoga razvoja, projekata, razmjene primjera dobre prakse, kao i razmjene studenata i nastavnog osoblja.

Ispred Modern College of Business and Science sporazum je potpisao izvršni predsjednik dr. sc. Muneer M. S. Al Maskari, a ispred Veleučilišta studija sigurnosti dekan dr. sc. Luka Leško, DBA.