hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Swiss School of Business and Management dobila je ACBSP akreditaciju za svoje poslovne programe

OVERLAND PARK, KS, USA (June 27, 2022) — Vijeće za akreditaciju poslovnih škola i programa (ACBSP) www.acbsp.org Povjerenstvo za Baccalaureate/Graduate Degree je dodijelilo Swiss School of Business and Management (www.ssbm.ch) u Ženevi, Švicarska, akreditaciju za njene poslovne programe.

S više od 30 godina promicanja izvrsnosti u globalnoj akreditaciji poslovnih programa, ACBSP je prva organizacija koja nudi specijaliziranu poslovnu akreditaciju za sve stupnjeve, od suradnika preko bakalaureata do doktorskih studija. ACBSP akreditacija potvrđuje da procesi podučavanja i učenja unutar poslovnih stupnjeva i programa koje nudi Švicarska škola za poslovanje i menadžment zadovoljavaju rigorozne obrazovne standarde koje je uspostavio ACBSP.

Na temelju Baldrigeovih obrazovnih kriterija za izvrsnost u radu, ACBSP akreditacija ocjenjuje aspekte vodstva, strateškog planiranja, odnosa s dionicima, kvalitete akademskih programa, fakultetskih vjerodajnica i obrazovne podrške kako bi se utvrdilo nude li poslovni programi rigorozno obrazovno iskustvo i pokazuju li stalnu kvalitetu poboljšanje.

“Swiss School of Business and Management pokazala je svoju predanost izvrsnosti u podučavanju i procesu poboljšanja kvalitete sudjelovanjem u procesu akreditacije”, rekao je glavni službenik za akreditaciju ACBSP-a dr. Steve Parscale. “Ova akreditacija je dokaz da je SSBM Geneva predana pružanju najkvalitetnijeg poslovnog obrazovanja za svoje studente.”

“SSBM Geneva usmjeren je na pružanje visokokvalitetnog obrazovanja te smo iznimno ponosni na naše profesore i zaposlenike koji su svojim predanim radom, visokom kvalitetom i kontinuiranim napretkom u svim segmentima poslovanja došli do ACBSP akreditacije.” – dr. Dario Šilić, dopredsjednik SSBM Geneva.

O Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management – Geneva je škola koja se temelji na istraživanju s profesorima s vrhunskih sveučilišta i studentima iz više od 100 različitih zemalja. Mi smo jedinstvena, inovativna i međunarodna škola za poslovanje i menadžment, s vrlo iskusnim predavačima s nekih od najprestižnijih sveučilišta diljem svijeta.

Nudimo vrhunsko istraživačko iskustvo, praksu i švicarsko kvalitetno obrazovanje. SSBM Geneva je dodatno eduQua certificiran. Naše međunarodno studentsko tijelo podržavaju renomirani članovi fakulteta koji potiču studente da steknu visoku razinu mekih i tvrdih vještina kako bi stečeno znanje primijenili u poslovnom svijetu.

O ACBSP

ACBSP je vodeće specijalizirano akreditacijsko tijelo za poslovno obrazovanje. Globalna misija ACBSP-a je težiti boljem sutra napredovanjem i prepoznavanjem izvrsnosti u poslovnom obrazovanju kroz kontinuirano poboljšanje. ACBSP-ova globalna vizija je da svaki poslovni program kvalitete bude akreditiran i da teži stalnom poboljšanju. ACBSP akreditira poslovne, računovodstvene i poslovne programe na razini suradnika, bakalaureata, magistara i doktorata. Priznato od strane Vijeća za akreditaciju visokog obrazovanja (CHEA) 2001., 2011. i ponovno 2021., ACBSP je bio prvi koji je ponudio specijaliziranu poslovnu akreditaciju na svim razinama studija i prvi koji je ponudio akreditaciju certifikata. ACBSP trenutno akreditira poslovne programe u više od 1200 kampusa u 60 zemalja. Često postavljana pitanja / Često postavljana pitanja o akreditaciji

###

Kontakt:

Dario Silić – potpredsjednik SSBM Geneva – contact@ssbm.ch

 ili Shelby Huff — voditelj, marketing i komunikacije — ACBSP 913-339-9356 — shuff@acbsp.org