hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

VSS I ECCOS SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Novosti > VSS I ECCOS SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI
VSS I ECCOS SKLOPILI SPORAZUM O SURADNJI

Jedan od temeljnih stupova poslovanja Visoke škole za sigurnost (dio SSBM Geneva) jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u smislu međuinstitucijske razmjene ekspertize odnosno edukacije stručnjaka u širokom spektru srodnih djelatnosti. U tu svrhu, veliko nam je zadovoljstvo izvijestiti da je sklopljen sporazum o suradnji s Eccos Inženjeringom.

Od pokretanja 1998. godine u Zagrebu do danas, Eccos se profilirao u visokotehnološku tvrtku koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.  Ova visokoprofesionalna i tehnološki suvremena tvrtka ima bogato iskustvo u projektima tehničke zaštite, audiovizualnih komunikacija, parkirališnih sustava, razvoja programskih rješenja, podatkovnih centara, automatizacije, energetske učinkovitosti i elektroinženjeringa. Njihov su rješenja namijenjena izgradnji sigurnosnih sustava u industriji, zgradarstvu, financijskim ustanovama, energetici, prometu, zdravstvu, obrazovanju, turizmu i drugim područjima. S ciljem ostvarenja vizije prisutnosti u Europi, Eccos ima urede u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Kölnu i Bruxellesu te partnere u Sarajevu, a realizirani projekti i reference nedvojbeno potvrđuju njihovu kvalitetu i konkurentnost na svim tržištima.

Suradnja VSS-a i Eccos-a zamišljena je u nekoliko pravaca, a u svrhu temeljnog cilja kvalitete studija odnosno proširenja mogućnosti za naše studente. Eccos će pružiti stručnu podršku u pogledu potrebe definiranja novih nastavnih programa ili izmjene postojećih, u svrhu dostizanja kompetencija sukladno potrebama tržišta. Također, ovim se partnerstvom proširila baza renomiranih partnera koji će moći ponuditi kvalitetnu terensku nastavu odnosno stručnu praksu. Predstavnici Eccos tima, kao gostujući predavači, sudjelovat će i u nastavi određenih predmeta na VSS-u, što je svakako dodana praktična vrijednost.