hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

VSS primio nagradu za unaprjeđivanje zaštite na radu od nadležnog Ministarstva

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana zaštite na radu, 28. travnja, Veleučilište studija sigurnosti primilo je prestižnu nagradu za ostvarena značajna postignuća u zaštiti života i zdravlja radnika na radu, kao i za unapređenje sustava zaštite na radu. Ovo priznanje dodijelilo je Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, čime je potvrđeno izvanredno zalaganje institucije za poboljšanje radnih uvjeta i sigurnosti zaposlenika.

Nagrada predstavlja rezultat predanog rada i kontinuiranih napora Veleučilišta studija sigurnosti u promicanju kulture sigurnosti na radu te brige za zdravlje radnika. Kroz implementaciju inovativnih pristupa i sustava, Veleučilište je postalo predvodnik u području zaštite na radu, ističući se kao primjer izvrsnosti u ovoj važnoj domeni.

U ime Veleučilišta nagradu je preuzela predstojnica katedre za opće predmete Marijana Leontić i izrazila zadovoljstvo primljenom nagradom, istaknuvši da je to priznanje za cjelokupnu zajednicu Veleučilišta koje kontinuirano ulagaže napore u unapređenje sigurnosti na radu.

Ovaj uspjeh dodatno potvrđuje poziciju Veleučilišta studija sigurnosti kao lidera u području sigurnosti i zaštite na radu te predstavlja inspiraciju za daljnje inovacije i unapređenja u zaštiti života i zdravlja radnika na radu.