hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVA
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVA

10 RAZLOGA ZA UPISATI VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI (DIO SSBM GENEVA)

Novosti > 10 RAZLOGA ZA UPISATI VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI (DIO SSBM GENEVA)

Veleučilište studija sigurnosti (VSS) dio je grupacije Swiss School of Business and Management Geneva, globalne i inovativne poslovne škole sa studentima iz preko 130 zemalja svijeta. VSS gaji višedesetljetnu tradiciju obrazovanja sigurnosnih stručnjaka i akreditirana je visokoobrazovna ustanova u Republici Hrvatskoj, a okuplja eminentan tim sigurnosnih stručnjaka na jednome mjestu, pri čemu su programi i kurikuli osmišljeni u suradnji s renomiranim akademskim i industrijskim partnerima.

U tijeku su upisi na:

 • Stručni prijediplomski studij sigurnosti kojim se stječe naziv prvostupnik/ca (baccalaureus) inženjer/ka sigurnosti i zaštite;
 • Stručni diplomski studij sigurnosti kojim se stječe naziv magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite.

Rok za prijavu je 30.08.2023., a nastava počinje 28.09.2023.

U nastavku izdvajamo 10 primjera dobre prakse, ujedno i razloga za upisati upravo VSS:

 1. Zašto studirati sigurnost? Sigurnosna praksa svjedoči ubrzanim promjenama, a pojam sigurnosti u kontinuiranome je razvoju. Svako profesionalno područje u određenom obliku zahtijeva potporu sigurnosti, koja je važna otkako je čovječanstva. Ekonomski, okolišni, geopolitički, socijetalni i tehnološki rizici današnjice to potvrđuju.
 2. Upravljačka struktura VSS-a posjeduje međunarodno akademsko i korporativno iskustvo, uz sklonost inovacijama i novim tehnologijama u obrazovanju. Kao neposredno ogledalo kvalitete, vrstan nastavni kadar okuplja predavače respektabilnih akademskih i profesionalnih karijera.
 3. Udobnost pohađanja nastave na modernom novouređenom Kampusu, uz visoku razinu opremljenosti infrastrukture za nastavu.
 4. Visoka razina digitaliziranosti procesa osiguranja kvalitete temeljena na umjetnoj inteligenciji, a po uzoru na švicarske standarde obrazovne izvrsnosti, kao i visoka stopa rješavanja upita studenata u kratkome vremenu.
 5. Istaknuta suradnja s industrijom, poput domaćih i multinacionalnih kompanija specijaliziranih u području sigurnosti, od kojih su neke globalni lideri u određenim domenama sigurnosti.
 6. Mogućnost znanstvenog i stručnog razvoja studenata putem međunarodne konferencije International Business and Integral Security, specijalizirane stručne konferencije SIGURNOST te međunarodnog znanstveno-stručnog časopisa Global Business and Integral Security, u (su)organizaciji VSS-a.
 7. U više navrata godišnje, VSS organizira Dane karijera za studente i alumne, tijekom kojih respektabilan broj partnerskih tvrtki izlaže mogućnosti za zaposlenje. VSS kontinuirano radi na kvalitetnoj pripremi studenata za tržište rada, ali jednako tako pomaže da na tom istom tržištu pronađu i svoje mjesto.
 8. Periodična neformalna networking druženja studenata, nastavnika i partnera VSS-a.
 9. Motivirajuća politika stipendiranja, uz mogućnost dodatnog ostvarenja popusta na školarinu temeljem profesionalnog iskustva.
 10. Visoka stopa zapošljivosti po završetku studijskih programa VSS-a.

Detaljne informacije, kao i natječaj za upis studija možete pronaći na web stranici (www.vss.hr) ili nas kontaktirati na info@vss.hr /+385 (1) 4668-819.