hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

10 RAZLOGA ZA UPISATI VELEUČILIŠTE STUDIJA SIGURNOSTI (DIO SSBM GENEVA)

Veleučilište studija sigurnosti (VSS) dio je grupacije Swiss School of Business and Management Geneva, globalne i inovativne poslovne škole sa studentima iz preko 130 zemalja svijeta. VSS gaji višedesetljetnu tradiciju obrazovanja sigurnosnih stručnjaka i akreditirana je visokoobrazovna ustanova u Republici Hrvatskoj, a okuplja eminentan tim sigurnosnih stručnjaka na jednome mjestu, pri čemu su programi i kurikuli osmišljeni u suradnji s renomiranim akademskim i industrijskim partnerima.

U tijeku su upisi na:

  • Stručni prijediplomski studij sigurnosti kojim se stječe naziv prvostupnik/ca (baccalaureus) inženjer/ka sigurnosti i zaštite;
  • Stručni diplomski studij sigurnosti kojim se stječe naziv magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite.

Rok za prijavu je 30.08.2023., a nastava počinje 28.09.2023.

U nastavku izdvajamo 10 primjera dobre prakse, ujedno i razloga za upisati upravo VSS:

  1. Zašto studirati sigurnost? Sigurnosna praksa svjedoči ubrzanim promjenama, a pojam sigurnosti u kontinuiranome je razvoju. Svako profesionalno područje u određenom obliku zahtijeva potporu sigurnosti, koja je važna otkako je čovječanstva. Ekonomski, okolišni, geopolitički, socijetalni i tehnološki rizici današnjice to potvrđuju.
  2. Upravljačka struktura VSS-a posjeduje međunarodno akademsko i korporativno iskustvo, uz sklonost inovacijama i novim tehnologijama u obrazovanju. Kao neposredno ogledalo kvalitete, vrstan nastavni kadar okuplja predavače respektabilnih akademskih i profesionalnih karijera.
  3. Udobnost pohađanja nastave na modernom novouređenom Kampusu, uz visoku razinu opremljenosti infrastrukture za nastavu.
  4. Visoka razina digitaliziranosti procesa osiguranja kvalitete temeljena na umjetnoj inteligenciji, a po uzoru na švicarske standarde obrazovne izvrsnosti, kao i visoka stopa rješavanja upita studenata u kratkome vremenu.
  5. Istaknuta suradnja s industrijom, poput domaćih i multinacionalnih kompanija specijaliziranih u području sigurnosti, od kojih su neke globalni lideri u određenim domenama sigurnosti.
  6. Mogućnost znanstvenog i stručnog razvoja studenata putem međunarodne konferencije International Business and Integral Security, specijalizirane stručne konferencije SIGURNOST te međunarodnog znanstveno-stručnog časopisa Global Business and Integral Security, u (su)organizaciji VSS-a.
  7. U više navrata godišnje, VSS organizira Dane karijera za studente i alumne, tijekom kojih respektabilan broj partnerskih tvrtki izlaže mogućnosti za zaposlenje. VSS kontinuirano radi na kvalitetnoj pripremi studenata za tržište rada, ali jednako tako pomaže da na tom istom tržištu pronađu i svoje mjesto.
  8. Periodična neformalna networking druženja studenata, nastavnika i partnera VSS-a.
  9. Motivirajuća politika stipendiranja, uz mogućnost dodatnog ostvarenja popusta na školarinu temeljem profesionalnog iskustva.
  10. Visoka stopa zapošljivosti po završetku studijskih programa VSS-a.

Detaljne informacije, kao i natječaj za upis studija možete pronaći na web stranici (www.vss.hr) ili nas kontaktirati na info@vss.hr /+385 (1) 4668-819.