hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

ČLANOVI SSBM GRUPACIJE NA KONFERENCIJI “RIZICI, OSIGURANJE I JAMSTVA: KLJUČNI FAKTORI USPJEŠNOG UPRAVLJANJA I ZAŠTITE POSLOVANJA”

Novosti > ČLANOVI SSBM GRUPACIJE NA KONFERENCIJI “RIZICI, OSIGURANJE I JAMSTVA: KLJUČNI FAKTORI USPJEŠNOG UPRAVLJANJA I ZAŠTITE POSLOVANJA”

Na konferenciji u zagrebačkom hotelu Westin, u organizaciji Marsh McLennan-a i AmCham-a pod nazivom „Rizici, osiguranje i jamstva: Ključni faktori uspješnog upravljanja i zaštite poslovanja”, sudjelovali su članovi SSBM grupacije. Dr. sc. Dario Silić pritom je bio jedan od izabranih panelista na temu “Novim financijskim instrumentima do poslovne i financijske sigurnosti” koju je moderirala predsjednica Gospodarskog savjeta Veleučilišta studija sigurnosti Iva Rogović Lekić, ujedno predsjednica Uprave Marsh Hrvatska., a događanju je nazočio i dekan Veleučilišta studija sigurnosti dr. sc. Luka Leško, DBA.

Dekan Veleučilišta studija sigurnosti dr. sc. Luka Leško, DBA i dr. sc. Dario Silić

Marsh McLennan, najveći broker u osiguranju i upravljanju rizicima na svijetu, ujedno je jedan od sudionika u izradi Globalnog izvješća o rizicima za 2024. godinu u suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom i Zurich Insurance Group, a koje je recentno objavljeno.

Konferencija - panelist Dario Silić
Moderatorica Iva Rogović Lekić i panelisti Boris Centner, Nicola Ceccaroli, Peter Kerkhoff, Ante Odak i Dario Silić na panel raspravi „Novim financijskim instrumentima do poslovne i financijske sigurnosti“

Globalno izvješće o rizicima za 2024. godinu donosi popis i rangira najveće globalne (kratkoročne i dugoročne) ekonomske, okolišne, geopolitičke, socijetalne i tehnološke rizike, kao i njihovu međupovezanost odnosno razinu globalne spremnosti za suočavanje s takvim oblicima rizika stoga je kao takvo jedan od ključnih relevantnih dokumenata koji bi trebao biti od interesa svima koji se bave domenom sigurnosti ili studiraju sigurnosnu tematiku.

Cjelovitom izvješću o globalnim rizicima možete pristupiti OVDJE.

Panelist Dario Silić - Rizici, osiguranje i jamstva
Nicola Ceccaroli, Iva Rogović Lekić, Boris Centner, Dario Silić, Ante Odak i Peter Kerkhoff