hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Konferencija SIGURNOST22

Visoka škola za sigurnost (dio SSBM Geneva) stoga na dan 08. lipnja 2022. godine u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn, organizira specijaliziranu konferenciju SIGURNOST 22, koja će okupiti eminentne eksperte iz šire domene sigurnosti na jednome mjestu.

U cilju razmjene praktičnih iskustava i primjera dobre prakse u različitim aspektima sigurnosnog prostora, istaknuti govornici iz akademske i stručne zajednice, uključujući respektabilan broj predstavnika industrijskih lidera, raspravljat će o važnim aktualnim temama poput sigurnosti Republike Hrvatske, poslovne i kibernetičke sigurnosti u vrijeme pandemije, sigurnosti 5G mreže, suvremenih koncepata zaštite okoliša u prevenciji klimatskih promjena, primjera dobre prakse u prevenciji i sprječavanju požara u ljetnoj sezoni; sigurnosti provedbe velikih građevinskih projekata, itd.

Ovaj je stručni skup namijenjen široj sigurnosnoj zajednici i zainteresiranoj javnosti, uz činjenicu preklapanja područja sigurnosti s ostalim društveno značajnim sferama.

Link za prijavu.