hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

SSBM Digital Café s Damirom Gavranom

Novosti > SSBM Digital Café s Damirom Gavranom

Što je zapravo SSBM Digital Café s Damirom Gavranom?

Digital Café s Damirom Gavranom mjesečni je digitalni webinar u organizaciji Swiss School of Business and Management Geneva.

Ideja Digital Caféa je stvoriti online platformu znanja na kojoj će prof. Gavran ugostiti globalne rukovoditelje i profesore iz industrije digitalnog i korisničkog iskustva. Događaji će biti kombinacija predavanja, intervjua, panel diskusija i sesija pitanja i odgovora.

Teme o kojima će se raspravljati su: digitalno, korisničko iskustvo, podaci, portali podataka o kupcima (CDP), Metaverse, AI, prediktivna analitika, alati za automatizaciju marketinga, budući trendovi, najbolje prakse itd.

Moderator webinara SSBM Geneva Damir Gavran ima međunarodno radno iskustvo kao voditelj prodaje i marketinga ili voditelj Digital & CRM-a u europskom sjedištu Opel-Vauxhall Europe. Osim toga, Damir je radio u Hyundai Motors Europe kao voditelj odjela za inovacije korisničkog iskustva. Na tim funkcijama surađivao je s brojnim svjetskim stručnjacima za digitalnu industriju.

Njegova karijera uključivala je odgovornosti za marketing vođen podacima, medije, digitalne inovacije, web i CRM platforme te optimizaciju digitalnih i prodajnih procesa.

Cilj ovog webinara je objasniti kako se usredotočiti na zadovoljstvo kupaca, iskoristiti tehnologiju i podatke kako biste pružili najbolja moguća rješenja za svoje poslovanje i klijente u digitalnom dobu.

Link za prijavu: https://www.ssbm.ch/digital-cafe-by-damir-gavran/