hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Održani Dani otvorenih vrata na Veleučilištu studija sigurnosti!

Na Veleučilištu studija sigurnosti održani su Dani Otvorenih Vrata. Događaj na kojem su posjetitelji imali uvid u dinamične mogućnosti obrazovanja i karijere u području sigurnosti. Ovaj inspirativni i informativni događaj bio je prilika za sve zainteresirane da saznaju više o smjerovima Stručnog Prijediplomskog i Stručnog Diplomskog studija sigurnosti te o perspektivama koje ih očekuju nakon završetka studija.

Početak događaja obilježila je uvodna riječ dekana Veleučilišta, dr. sc. Luke Leška, DBA, koji je podijelio svoje vizije i ciljeve za budućnost institucije. Nakon toga, posjetitelji su imali priliku upoznati se s prostorima kampusa i sa svim mogućnostima koje Veleučilište nudi.

Svojim detaljnim prezentacijama i razgovorima s posjetiteljima, profesori i ostali članovi Veleučilišta pružili su dublji uvid u programe studija. Posjetitelji su aktivno sudjelovali postavljajući pitanja i razgovarajući s predstavnicima Veleučilišta, te su dobili sve potrebne informacije za donošenje informirane odluke o svojoj budućnosti u području sigurnosti.

Svi koji ste propustili ovaj događaj, saznajte više o Veleučilištu studija sigurnosti i programima studija putem službene web stranice ili kontaktom na broj +385 (1) 4668 819.