hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Održano gostujuće predavanje studentima sa smjera Zaštite okoliša

Studenti druge godine Stručnog diplomskog studija sigurnosti su na kolegiju Sustav zaštite okoliša imali priliku slušati predavanje gospodina Tomislava Lackovića, dipl. ing., djelatnika tvrtke ECCOS inženjering i stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u području sigurnosti. ECCOS inženjering, kao jedan od partnera VSS-a, visokotehnološka je tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom sofisticiranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.

Gospodin Lacković studentima je održao predavanje na temu „Električna vozila – štetnost za okoliš“. Studenti su imali priliku čuti više informacija o razlozima sve većeg korištenja električnih vozila u svakodnevnom životu, korištenim baterijama u električnim vozilima te štetnostima Li-ion baterija za okoliš  kroz faze proizvodnje, eksploatacije i recikliranja uz naglasak na fazu eksploatacije i štetnosti za ljude i okoliš. iz kuta ugroženosti od požara.

Veleučilište studija sigurnosti stavlja naglasak na praktičnu primjenu teorijskog znanja te od prvih godina studija nastoji pripremiti studente za tržište rada. Studijski programi VSS-a su kompatibilni s profesionalnim životom studenata, a sadržaji programa pokrivaju širok spektar tema vezanih uz različita područja sigurnosti i zaštite.

Više o studiju i programima možete pronaći na linku.

Leave a Reply