hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

OTVOREN NATJEČAJ ZA UPIS U NOVU AKADEMSKU GODINU – Iskoristite dodatan popust na rane upise!

Od rujna 2024. kreće nova studijska generacija na Stručnom prijediplomskom studiju sigurnosti i Stručnom diplomskom studiju sigurnosti, a od 19. veljače do 18. ožujka zaprimamo rane prijave tijekom kojih je moguće ostvariti dodatnih 10% popusta na školarinu.

Stručni prijediplomski studij sigurnosti je trogodišnji studij (180 ECTS bodova), što je prva razina bolonjskog visokog obrazovanja, kojim se stječe stručni naziv: “prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka sigurnosti i zaštite, s kraticom bacc. ing. sec.”, uz naznaku smjera studija (zaštita na radu ili zaštita od požara).

Stručni diplomski studij sigurnosti je dvogodišnji studij (120 ECTS bodova), što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja, kojim se stječe stručni naziv: “magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite, s kraticom mag. ing. sec.”, uz naznaku smjera studija (zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša ili zaštita osoba i imovine).

ZAŠTO STUDIRATI NA VELEUČILIŠTU STUDIJA SIGURNOSTI?

  • Veleučilište studija sigurnosti dio je grupacije Swiss School of Business and Management Geneva, prestižne švicarske škole sa studentima iz 145 država svijeta koja je u Washingtonu primila jednu od najprestižnijih međunarodnih akreditacija poslovnih škola (ACBSP).
  • Iskusna upravljačka struktura s međunarodnim korporativnim i akademskim iskustvom, sklona inovacijama i novim tehnologijama u obrazovanju.
  • Kvalitetan nastavni kadar, s brojnim pojedincima respektabilnih akademskih i profesionalnih karijera.
  • Novi, moderno uređen Kampus.
  • Visoka razina razvijenosti i digitaliziranosti procesa osiguranja kvalitete.
  • Suradnja s vanjskim dionicima, poput domaćih i multinacionalnih kompanija specijaliziranih u području sigurnosti od kojih su neki globalni lideri u određenim domenama sigurnosti.
  • VSS organizira Dane karijera za studente i alumne, s respektabilnim brojem kvalitetnih partnerskih tvrtki.

Tekst natječaja s uvjetima za upis i ostalim detaljima nalaze se na sljedećoj poveznici: Natječaj za upis u akademsku godinu 2024./2025.

Kako se prijaviti?

Prijavu možete izvršiti na web stranici OVDJE ili se javiti na e-mail info@vss.hr. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na +385 (1) 4668 819.