hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
en     en
PRIJAVI SE

SPORAZUM O SURADNJI VISOKE ŠKOLE ZA SIGURNOST I SECURITAS HRVATSKA

Novosti > SPORAZUM O SURADNJI VISOKE ŠKOLE ZA SIGURNOST I SECURITAS HRVATSKA
SPORAZUM O SURADNJI VISOKE ŠKOLE ZA SIGURNOST I SECURITAS HRVATSKA

Jedan od temeljnih stupova poslovanja Visoke škole za sigurnost (dio SSBM Geneva) jest ostvarenje suradnje s istaknutim industrijskim liderima, na uzajamnu dobrobit u smislu međuinstitucijske razmjene ekspertize odnosno edukacije stručnjaka u širokom spektru srodnih djelatnosti. Obzirom da je dio programa Visoke škole za sigurnost posvećen zaštiti osoba i imovine odnosno zaštiti od požara, izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti kako je Visoka škola za sigurnost, u cilju približavanja obrazovnih programa poslovnoj zajednici, sklopila sporazum o suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska.


dr. sc. Luka Leško, direktor Visoke škole za sigurnost (dio SSBM Geneva) i g. Ivan Ročić, Predsjednik uprave Securitas Hrvatska

Securitas Hrvatska dio je međunarodne grupacije Securitas AB, vodeće svjetske zaštitarske korporacije. Kao lider na hrvatskom zaštitarskom tržištu, Securitas Hrvatska predvodi transformaciju industrije kombinirajući usluge tjelesne zaštite s tehničkom zaštitom, udaljenim nadzorom objekata iz Securitasova operativnog centra, zaštitom od požara te mobilnim i interventnim ekipama. S oko 2 500 zaposlenih posluje u 12 ureda diljem Hrvatske. Uz zaštitare koji predstavljaju temelj tvrtke, Securitas neprestano radi na razvoju najnovijih tehnologija, shvaćajući sigurnost kao integralan pojam u kontinuiranome razvoju. Njihov se inženjerski i tehnički tim sastoji od stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u tehničkoj zaštiti s velikim brojem klijenata iz različitih industrija.

Na uzajamno zadovoljstvo i dobrobit studenata, VSS i Securitas Hrvatska surađivat će, između ostaloga, u području edukacije eksperata za različita područja sigurnosti, stručnim gostovanjima istaknutih eksperata, na unaprjeđenju nastavnih programa sukladno trendovima i potrebama struke, u organizaciji znanstveno-stručnih manifestacija i slično.