hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Veleučilište studija sigurnosti (VSS): Dođite na Dan otvorenih vrata 17.06.2023. godine i otkrijte studije sigurnosti!

Niste sigurni oko odabira studija, ali ste željni znanja, profesionalnog razvoja i brzog zaposlenja? Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata Veleučilišta studija sigurnosti na kojemu ćete upoznati studije sigurnosti te otkriti zašto su baš naši studiji siguran ulog u vašu budućnost!

Stručni prijediplomski i diplomski studiji sigurnosti koji kreću u listopadu 2023. godine pružit će vam jedinstvenu priliku obrazovati se i pripremiti za tržište rada te postati stručnjak u području sigurnosti. Program će vam pružiti najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini po uzoru na švicarsku kvalitetu.

Veleučilište studija sigurnosti (VSS, bivša Visoka škola za sigurnost) gaji višedesetljetnu tradiciju u obrazovanju sigurnosnih stručnjaka, a dosadašnji udio diplomiranih studenata iz sfere oružanih snaga, policije ili primjerice vatrogastva, dokazuje da je riječ o instituciji koja obrazuje kadar od značajnog državnog interesa. Od 2021. godine postala je dijelom grupacije Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva), prestižne švicarske škole sa studentima iz preko 130 država svijeta koja je u Washingtonu primila jednu od najprestižnijih međunarodnih akreditacija poslovnih škola (ACBSP), a studijske programe izvodi u Genevi, Parizu, Vijetnamu, Myanmaru, Indiji, Iranu i Zagrebu. Našim studentima jamčimo personalizirani pristup, švicarsku kvalitetu obrazovanja i izvrsnost, kao i eminentne predavače s bogatim akademskim i praktičnim iskustvom. 

O studijima

Stručni prijediplomski studij sigurnosti je trogodišnji studij (6 semestara) kojim se stječe 180 ECTS bodova što je prva razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj studij osmišljen je kako bi Vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom bacc. ing. sec. Prijediplomski stručni studij sigurnosti nudi dva različita smjera i specijalizacije: Zaštita na radu i Zaštita od požara.

Stručni diplomski studij sigurnosti je dvogodišnji studij (4 semestra) kojim se stječe 120 ECTS bodova što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja. Ovaj studij osmišljen je kako bi vam pružio kvalitetno obrazovanje kojim stječete stručni naziv: “magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom mag. ing. sec. Smjerovi specijalizacije na drugoj godini studija su: Zaštita na radu, Zaštita od požara, Zaštita okoliša te Zaštita osoba i imovine.

Novi moderni kampusGodine 2022., Veleučilište studija sigurnosti (VSS, bivša Visoka škola za sigurnost) preselilo je u vlastiti kampus, moderno uređenu zgradu u Zagrebu (Cvjetno naselje, Veslačka 2A), suvremeno prilagođenu procesima poučavanja.

Ulaganje od preko 1,5 milijuna eura predstavlja jednu od najvećih investicija u području visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, a omogućilo je moderan, novouređen kampus u industrijskom stilu, s većim brojem ergonomski, didaktički, informatički, ali i dizajnerski opremljenih predavaona, lounge prostorijama za boravak studenata, prostorijama za učenje i istraživanje, kantinama, prostorijom za multimedijske potrebe, konferencijskim prostorijama za networking druženja, rooftop prostorom itd.

Dan otvorenih vrata Veleučilišta studija sigurnosti 

Veleučilište studija sigurnosti (VSS) organizirat će Dan otvorenih vrata u subotu 17.06.2023. u 10 sati u prostorijama kampusa (Veslačka 2A, Zagreb), a svim zainteresiranima će se pobliže predstaviti studijski programi, moderno uređeni kampus, karijerne mogućnosti i još mnogo toga. 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da ulože sigurno u svoju budućnosti te nam se pridruže na Danu otvorenih vrata, a svoj dolazak prijavite putem linka za prijavu. Radujemo se vidjeti vas u što većem broju!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na 01 4668 819 ili putem e-mail-a na info@vss.hr.