hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Dan otvorenih vrata Veleučilišta studija sigurnosti

POSJETI NAS I UPOZNAJ STUDIJE SIGURNOSTI!

Dragi budući studenti, pozivamo vas na Dan otvorenih vrata Veleučilišta studija sigurnosti! Ova jedinstvena prilika za upoznavanje s našim veleučilištem i svim što nudimo održat će se 24. travnja s početkom u 17 sati.

Očekujte inspirativan i informativan događaj na kojem ćete imati priliku čuti sve o smjerovima Stručnog prijediplomskog studija sigurosti te o smjerovima Stručnog diplomskog studija sigurnosti kao i o mogućnostima po završetku studija. Osim toga, bit ćete upoznati s našim prostorima na kampusu te svim sadržajima koje imamo.

Dan otvorenih vrata će započeti u 17 h, a dekan Veleučilišta studija sigurnosti dr.sc. Luka Leško, DBA će održati uvodnu riječ. Nakon toga, ostale kolege će vas provesti kroz prezentaciju i upoznavanje s našom institucijom. Imat ćete priliku postaviti pitanja, razgovarati s nama, ali i dobiti sve potrebne informacije koje vam mogu pomoći u donošenju odluke o vašem budućem obrazovanju.

Ovo je odlična prilika da se upoznate s nama, saznate više informacija, ali i osjetite atmosferu koja vlada na našem veleučilištu. Dođite i saznajte zašto je Veleučilište studija sigurnosti pravo mjesto za vaše akademsko usavršavanje i sigurno uložite u svoju budućnost.

DAN OTVORENIH VRATA

  • Datum: 24. travnja 2024.
  • Vrijeme: 17:00 - 18:30
  • Lokacija: Kampus Veleučilišta studija sigurnosti: Veslačka 2A, 10 000 Zagreb

KAKO SE MOŽEŠ PRIJAVITI?

Pridruži nam se na Danu otvorenih vrata, a svoj dolazak potvrdi ovdje:

 

NAŠ KAMPUS

Kampus Zagreb Veleuciliste studija sigurnosti
Kampus_Zagreb Veleuciliste studija sigurnosti
Kampus Zagreb Veleučilište studija sigurnosti
Kampus_Zagreb - Veleuciliste studija sigurnosti

Trebaš više informacija?

Kontaktiraj nas telefonski:
+385 (1) 4668 819
ili putem maila:
info@vss.hr