hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Dan planeta Zemlje na VSS-u: iskoristi popust

SLAVIMO DAN PLANETA ZEMLJE

Dan planeta Zemlje označava važnost očuvanja okoliša i potrebu za djelovanjem kako bismo zaštitili našu planetu za buduće generacije. Nedavno se dogodila i povijesna odluka Europskog suda za ljudska prava koja označava novu eru u zaštiti okoliša. Prisjetimo se, sud je proglasio zaštitu građana od klimatskih promjena ljudskim pravom, otvarajući put za tužbe protiv država zbog nedjelovanja u borbi protiv globalnog zatopljenja.

Ova presuda nije samo pobjeda za klimatske aktiviste, već i za svakog pojedinca koji želi zaštititi našu planetu za buduće generacije. Očekuje se da će ova presuda potaknuti nove tužbe ne samo u Europi, već i globalno, te postaviti nove standarde za zaštitu okoliša.

Kako slavimo Dan planeta Zemlje, Veleučilište studija sigurnosti se pridružuje globalnim naporima za očuvanje okoliša nudeći posebnu ponudu za stručno usavršavanje svima onima koji se žele baviti ovim iznimno važnim pozivom.

Kao dio inicijative za podizanje svijesti o zaštiti okoliša, Veleučilište Studija Sigurnosti nudi 30% popusta na stručno usavršavanje za Certificiranog Stručnjaka zaštite okoliša (CSZO), a usavršavanje obuhvaća sve važne aspekte zaštite okoliša te polaznicima omogućava stjecanje potrebnih vještina i znanja kako bi postali kvalificirani stručnjaci u području zaštite okoliša za primjenu najboljih praksi u svom radu.

Zbog toga smo odlučili ovaj iznimno važan dan obilježiti našom posebnom ponudom za stručno usavršavanje kako bismo potaknuli sve na edukaciju i angažman u zaštiti okoliša, a vjerujemo kako je obrazovanje ključno za promicanje održivog razvoja i zaštitu naše planete za buduće generacije.

Ova posebna ponuda za stručno usavršavanje traje 7 dana, odnosno do 28. travnja, a za popust je potrebno izabrati certifikat na webu te upisati kod danplanetazemlje30 i dovršiti kupnju.

Pridružite nam se u obilježavanju Dana planeta Zemlje i uložite u svoju i budućnost naše planete kroz stručno usavršavanje u području zaštite okoliša.

STRUČNO USAVRŠAVANJE

Certificirani Stručnjak/inja zaštite okoliša (CSZO)

  • Predavanja: 12
  • Razina: početna
  • Pristup: neograničen
  • Jezik: hrvatski
  • Trajanje: 2 do 4 tjedna
  • Certifikat: da

KAKO ISKORISTITI POPUST?

Klikni i provjeri više informacija na našem webu, ali i obavi kupnju direktno putem weba. Nakon što klikneš “kupiti”, certifikat možeš dodati u košaricu, a nakon toga unijeti i kod kupona danplanetazemlje30 sve do 28. travnja. 

 

Trebaš više informacija?

Kontaktiraj nas telefonski:
+385 (1) 4668 819
ili putem maila:
info@vss.hr