hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Dan otvorenih vrata Veleučilišta studija sigurnosti: Pridružite nam se!

Dragi budući studenti, pozivamo vas na Dan otvorenih vrata Veleučilišta studija sigurnosti! Ova jedinstvena prilika za upoznavanje s našim veleučilištem i svim što nudimo održat će se 24. travnja s početkom u 17 sati.

Očekujte inspirativan i informativan događaj na kojem ćete imati priliku čuti sve o našim smjerovima, programima i mogućnostima koje pružamo. Osim toga, bit ćete upoznati s našim prostorima te svim sadržajima koje imamo.

Dan otvorenih vrata će započeti u 17 h, a dekan Veleučilišta studija sigurnosti dr.sc. Luka Leško, DBA će održati uvodnu riječ. Nakon toga, ostale kolege će vas provesti kroz prezentaciju i upoznavanje s našom institucijom. Imat ćete priliku postaviti pitanja, razgovarati s nama, ali i dobiti sve potrebne informacije koje vam mogu pomoći u donošenju odluke o vašem budućem obrazovanju.

Ovo je odlična prilika da se upoznate s nama, saznate više informacija, ali i osjetite atmosferu koja vlada na našem veleučilištu. Dođite i saznajte zašto je Veleučilište studija sigurnosti pravo mjesto za vaše akademsko usavršavanje i sigurno uložite u svoju budućnost. Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata, a svoj dolazak potvrdite OVDJE.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona na 01 4668 819 ili putem e-mail-a na info@vss.hr.

Vidimo se 24. travnja!