hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

Postani član Studentskog zbora Veleučilišta Studija Sigurnosti 

Drage studentice i studenti,

želite li biti glas svojih kolega, sudjelovati u donošenju važnih odluka te aktivno doprinijeti zajednici Veleučilišta Studija Sigurnosti? Imamo sjajnu priliku za vas! Studentski zbor poziva sve zainteresirane studente da se prijave za sudjelovanje u radu našeg studentskog tijela.

Studentski zbor Veleučilišta Studija Sigurnosti predstavlja vitalnu kariku u studentskom životu našeg sveučilišta. Kroz različite aktivnosti i projekte, Studentski zbor promiče studentske interese, organizira događaje, potiče akademske inicijative te služi kao glas studenata u komunikaciji s upravom sveučilišta.

Kao član Studentskog zbora, imat ćeš priliku:

    1. Predstavljati studente: Postani glas svojih kolega i zastupaj njihove interese pred upravom veleučilišta.
    2. Organizirati događaje: Sudjeluj u planiranju i organizaciji različitih događaja, kao što su seminari, radionice, konferencije i sl.
    3. Poticati inicijative: Pokreći projekte i inicijative koje će unaprijediti studentski život na veleučilištu i doprinijeti zajednici.
    4. Surađivati s kolegama: Radi u timu s drugim studentima koji dijele iste interese i strast prema poboljšanju studentskog iskustva.

Svi studenti Veleučilišta Studija Sigurnosti pozvani su prijaviti se za članstvo u Studentskom zboru. Nema potrebno prethodnog iskustva ili specifičnih vještina – samo želja za aktivnim sudjelovanjem i doprinosom zajednici.

Kandidati za studentske predstavnike u Studentskom zboru Veleučilišta studija sigurnost podnose kandidature Izbornom povjerenstvu zaključno s 02. travnjem 2024. godine putem adrese elektroničke pošte info@vss.hr s naznakom „kandidatura za Studentski zbor VSS-a”, a u sadržaj maila je potrebno navesti svoj studentski ID.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite saznati više informacija, slobodno nas kontaktirajte na info@vss.hr ili putem telefona na +385 (1) 4668 819.

Pridruži se Studentskom zboru i budi dio pozitivnih promjena na Veleučilištu Studija Sigurnosti!